Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Capcaleres_006.png
policia-local-cambrils
confianca-responsabilitat-i-compromis
poli4
policia-3
policia-2
Esteu aquí: Inici / Policia / Policia / DEFINICIÓ I ORGANITZACIÓ / Unitats territorials i de relacions comunitàries

les Unitats territorials, de relacions i comunitàries

Objectius i funcions

Les diferents unitats que presten serveix de proximitat en el territori, de relacions, i de convivència es varen anant  creant  per una demanda necessària de la societat actual, no solament al nostre Municipi, sinó a tota la resta de policies de tota Catalunya. Tanmateix, cal dir que des de 1996 fins avui en dia, s'ha anat provant diversos tipus de models per tal de poder atendre les necessitats socials, les demandes ciutadanes, els programes polítics i institucionals, així com la recerca de model en el qual es pogués conciliar un bon servei policial amb una adequat exercici de control pressupostari i d'aprofitament dels recursos.

 

El tracte personalitzat i directe amb el ciutadà és la base fonamental d'aquesta Unitat, degut a que sense cap mena de dubte, les persones som el pilar de la nostra comunitat i per tal la nostra policia ha de ser lo més propera possible i el tracte directe i pensat sempre a abordar solucions adequades a persones i organismes de forma i manera particular.

 

 

Dintre de la mateixa Unitat estructurem aquesta en diferents especialitzacions. Les podeu visualitzar  cliquant en les pestanyes que trobareu al marge esquerra de la pantalla.

 

Pol_59

Comparteix
Policia Local Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tarragona Tel. 092 / 977 79 45 66 Fax. 977 79 40 82

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet