Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Capcaleres_006.png
policia-local-cambrils
confianca-responsabilitat-i-compromis
poli4
policia-3
policia-2
Esteu aquí: Inici / Policia / Policia

Salutació

Salutacions des de la Prefectura de la Policia Local

A començament dels anys 90, varem descobrir com Internet era, i és, la més moderna eina de comunicació que permetia a la ciutat i a la seva policia estar en permanent contacte. En els darrers 15 anys, de mica en mica, com qui no vol la cosa, es va anar creant un complex web amb una multitud de planes i d'informació, que ens va permetre oferir un servei més a la ciutadania, com també a la resta del món. Hem rebut i donat resposta a centenars i centenars de consultes d'aquí de veïns propers, com també d'internautes de tots els continents; hem rebut milers de visites; i moltes de les planes ha estat les fonts per a fer articles, reportatges, xerrades en els diferents mitjans de comunicació. De forma més anònima, les nostres planes sobre la història i la geografia local, sobre drogues, o sobre consells de seguretat, etc., han estat utilitzades per comunitats d'educadors i per a fer treballs escolars i acadèmics

 

Al final de 2009, la Prefectura de la Policia Local va rebre l'encàrrec de reformar i modernitzar el nostre entorn web. Amb paciència, ajuda i bona voluntat, hem anat reformant de mica en mica el nostre web fins a tenir el que teniu ara a la vostra vista (o en la vostre oïda si sou membre de la comunitat de persones amb manca de visió). Això forma part del nostre COMPROMÍS a ser una institució disposada a estar sempre en contínua evolució per tal de millorar, modernitzar i sobretot, ser més EFICAÇ i EFICIENT.

 

És per a nosaltres un repte i una obligació, i diríem més, una RESPONSABILITAT el fet de consolidar-nos com a la policia més propera a les cambrilenques i cambrilencs; tot en la CONFIANÇA per ser la organització policial més coneixedora de la seva realitat ciutadana i rural; de les seves necessitats i mancances, de les seves sensacions, dels seus problemes... En definitiva d'una entesa real i positiva entre els nostres convilatants i nosaltres,la seva policia.

 

Aquesta finestra oberta a la ciutat que és el nostre web, l'hem volguda ben transparenta, fàcil, assequible, entenedora, i sobretot, propera. Volem veure què fa la nostra ciutat i que la ciutat vegi que és el que fa la seva policia. Si us preneu una mica de temps, veureu que no és poc.

 

Benvinguts, sou a casa vostra. Els homes i dones de la PLC, de la Policia Local de Cambrils, us convidem de bon grat a que navegueu per la nostra -que és la vostra- policia, i al seu web.

 

Josep Muñoz

Josep Muñoz

Sotsinspector

Comparteix
Policia Local Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tarragona Tel. 092 / 977 79 45 66 Fax. 977 79 40 82

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet