Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
PLATJA PRAT D EN FORES_REGUERAL CAMBRILS
PLATJA PRAT D EN FORES REGUERAL_CAMBRILS
PLATJA LA LLOSA CAMBRILS
PLATJA PRAT D EN FORES REGUERAL DE CAMBRILS
PLATJA ESQUIROL DE CAMBRILS
PLATJA DEL CAVET DE CAMBRILS_
PLATJA DEL CAVET DE CAMBRILS
PLATJA DE LA LLOSA DE CAMBRILS
PLATJA DE LA LLOSA CAMBRILS
PLATJA DE L ARDIACA DE CAMBRILS
PLATJA DE L ARDIACA A CAMBRILS
PLATJA CAP DE SANT PERE DE CAMBRILS
PLATJA ARDIACA DE CAMBRILS
Esteu aquí: Inici / PLATGES DE CAMBRILS / Fitxers / Documents / TRAMITS/PETICIONS

TRAMITS/PETICIONS

PETICIONS, QUEIXES I/O SUGGERIMENTS SOBRE LES PLATGES

 

Des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cambrils, podeu realitzar peticions o comunicar qualsevol incidencia relacionada amb les platges, les seves instal·lacions i els serveis que es presten, com per exemple:

 

 • Dutxes i rentapeus
 • Pasarel·les
 • WC públics
 • Neteja
 • Servei de vigilancia i socorrisme
 • Abalisament
 • Altres


AUTORITZACIÓ PER ACTIVITATS PUNTUALS A LES PLATGES

 

Per ocupar béns de domini públic maritimoterrestre, cal l'autorització prèvia de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya de les següents activitats; Sessions fotogràfiques, Casaments, filmacions, Proves esportives, Team Building i activitats recreatives, aquestes activitats tenen concurrència pública i/o lucrativa.

Per realitzar aquest tràmit o sol·licitar-ho hi ha dos vies per presentar la sol·licitud:

 • Presencial
 • Per Internet: A través del següent  LINK es pot descarregar la sol·licitud presencial o be iniciar la tramitació online. (Utilitzar navegador “Firefox”)

 

La  realització de la tramitació  es imprescindible realitzar el pagament de la taxa a través del següent LINK per poder iniciar la tramitació. La sol·licitud per Internet te un 10% de descompte.

En el cas d’ocupació a l’aigua, a la sol·licitud haureu de posar la previsió d’ocupació a l’aigua i contactar amb la Capitania Marítima corresponent.

Recordeu que es pot modificar o anul·lar/desistir la sol·licitud, qualsevol de les dues opcions la podreu realitzar a través d’aquest LINK fent referència a la sol·licitud inicial (Número d’expedient o codi de tràmit)

LegIslació:

 • D’acord amb l’art. 152.13 del Reial Decret 876/2014, de 10 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament General de Costes el termini per resoldre i notificar els expedients d’autorització d’ocupació de domini públic maritimoterrestre és de quatre mesos.
 • D’altra banda i d’acord amb l’art. 157 del mateix Reglament cal demanar informe als ajuntaments i departaments afectats que tenen un mes per resoldre.

 

Per realitzar algunes activitats a les platges durant la temporada alta cal tenir en compte les restriccions següents:

 • De l'1 al 15 de juliol, els rodatges, casaments i Team Buildings només s'autoritzen entre setmana.
 • Del 16 de juliol al 31 d'agost no s'autoritzen ni rodatges ni casaments ni Team Buildings fora dels programats entre setmana entre les 20h del vespre i les 9h del matí.

 

Recordeu que  el Ministeri cobra el Cànon d’Ocupació.

D'acord amb l'article 84 de la Llei 22/1988, de costes, el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, a través dels seus serveis provincials, us notificarà l'import del cànon que haureu de satisfer, d'acord amb l'Ordre del Ministeri d'Obres Públiques i Transports, de 30 d'octubre de 1992.

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet