Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
PLATJA PRAT D EN FORES_REGUERAL CAMBRILS
PLATJA PRAT D EN FORES REGUERAL_CAMBRILS
PLATJA LA LLOSA CAMBRILS
PLATJA PRAT D EN FORES REGUERAL DE CAMBRILS
PLATJA ESQUIROL DE CAMBRILS
PLATJA DEL CAVET DE CAMBRILS_
PLATJA DEL CAVET DE CAMBRILS
PLATJA DE LA LLOSA DE CAMBRILS
PLATJA DE LA LLOSA CAMBRILS
PLATJA DE L ARDIACA DE CAMBRILS
PLATJA DE L ARDIACA A CAMBRILS
PLATJA CAP DE SANT PERE DE CAMBRILS
PLATJA ARDIACA DE CAMBRILS

PLATGES DE CAMBRILS

PLATGES

CAMBRILS estén les seves platges al llarg de 9 km de sorra fina i daurada. Platges amb suaus pendents d’entrada al mar, aigües tranquil·les, servei de de vigilància fa més segures per anar amb els més petits de casa i que puguin gaudir, i realitzar activitats  en família que són  "La mar de salades".  Unes platges amb una qualitat  immillorable, com ho demostra el fet que cada any són guardonades amb varis distintius de  Bandera Blava.

La Bandera Blava, a banda de valorar la qualitat de l’aigua,  també valora altres serveis que s’hi ofereixen com són l'atenció especialitzada a les persones amb mobilitat reduïda,Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canal d’entrada i sortida embarcacions, Esports Nàutics, Abalisament de mar, Elements Informatius, Camps de vòlei, Passeig Marítim, Policia Costanera, Carril Bici,  Oasis amb jocs infantils, Pesca amb canya nocturna i la Ludoteca aquí a Cambrils hi destaca, fins i tot hi trobareu una platja on els gossos hi són benvinguts!.

També podem trobar diferents zones naturals d'interès mediambiental, als quals convidem a conèixer i a protegir.  A  més, paral·lel a les nostres platges hi ha el Passeig Marítim, on es pot gaudir, a peu o amb bicicleta, de la tranquil·litat i el paisatge del litoral cambrilenc.

 

OFICINA

L'horari d'atenció al públic és de Dilluns a Divendres de 8 fins a les 14 hores.


Podeu contactar amb nosaltres a:

PLATGES  (Departament de Medi Ambient)

Plaça de l'Ajuntament, 4

43850 Cambrils

Tel 977 79 45 79 - platges@cambrils.org

RSS

Notícies

Més d'un centenar de persones voluntàries netegen la platja del Regueral de Cambrils
30/03/2019
L’acció de l’organització Not this Path compta amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. Un dels objectiu de la neteja és conscienciar a la ciutadania de la importància de tenir cura del medi ambient.
Cambrils hissa la Bandera Blava a les platges de La Llosa, Vilafortuny, Regueral i el Cavet
11/07/2019
La certificació és un segell internacional que garanteix, valora i premia la qualitat i els serveis. El miniclub del Regueral, l’ampliació de la passarel·la i la millora del ferm de la zona esportiva són algunes de les novetats de la temporada.
[+] veure totes les notícies

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet