Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / FIRA DE L'OCUPACIÓ (21 de març 2019)

FIRA DE L'OCUPACIÓ (21 de març 2019)

Més de 30 empreses i 300 assistents prendran part a una nova edició, la quarta, de la Fira de l’Ocupació que el dia 21 de març la Cambra organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.
Data de publicació: 14/03/2019
Temàtica: Ocupació

FIRA

Dia: 21 de març Horari: de 10 a 19 h Lloc: Palau de Fires i Congressos de Tarragona

Més de 30 empreses i 300 assistents a la Fira de l’OcupacióMés de 30 empreses prendran part a una nova edició, la quarta, de la Fira de l’Ocupació que el dia 21 de març laCambra organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

L’indret escollit té a veure tant amb l’afluència prevista com amb el nou format del certamen, en el que cadascunade les empreses tindrà un espai específic on de les 10 a les 19 hores atendrà a totes les persones interessades enconèixer la seva oferta i proposta laboral.

FIRA DE L'OCUPACIÓ (21 de març 2019)FIRA DE L'OCUPACIÓ (21 de març 2019)FIRA DE L'OCUPACIÓ (21 de març 2019)FIRA DE L'OCUPACIÓ (21 de març 2019)

La Fira de l’Ocupació pretén ser, doncs, un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estanbuscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això la Firaserà multisectorial. Hores d’ara ja hi ha confirmada l’assistència de Repsol, Port de Tarragona, El Corte Inglés, LeroyMerlin, Port de Tarragona, Sangulí, Grupo Reside, Salut i Treball, Grupo Sifu, Xarxa Santa Tecla, ... entre d’altres.

Val a dir que, com a complement, hi està prevista l’organització de diferents tallers de temàtiques diversesorientades a la recerca de feina.La Fira de l’Ocupació arriba a la seva quarta edició, després de l’èxit assolit a les que s’han organitzat ambanterioritat a Tarragona, Salou i La Bisbal del Penedès.

Laura Roige, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha assenyalat que “ens preocupa, i força, el foment de l’ocupació i la formació. Per això, hem fet un esforç per posar-ho molt fàcil a les empreses que busquentreballadors i a les persones que cerquen feina. Per la qual cosa, la participació tant de les empreses com delsassistents és de franc”.

La Fira es desenvolupa dins del “Programa integral de Cualificación y Empleo”, un programa que la Cambra deTarragona està executant des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d’intermediació laboral ambmés d’un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l’ocupaciód’aquest col·lectiu. Durant l’any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis delTarragonès i del Baix Penedès. A més de l’organització de dues Fires més de l’Ocupació.

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet