Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / Feina / Programa TREBALL i FORMACIÓ

Programa TREBALL i FORMACIÓ

Subvencions destinades a la contractació de persones en situació d'atur en el marc del programa Treball i Formació

Subvencions destinades a la contractació de persones en situació d'atur en el marc del programa Treball i Formació 2016 d''acord amb les línies següents: 
Línia A: accions d'experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d'atur no perceptores de prestació i/o subsidi per desocupació, preferentment més grans de 45 anys (PANP) 
Línia B: accions d'experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d'atur beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (PRMI) 
Línia C: accions de coordinació i suport tècnic.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya subvenciona els contractes de treball d'una durada de 6 o 12 mesos a jornada completa, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic d'una durada de 7 o 12 mesos a jornada completa (personal propi o de nova contractació).

Persones destinatàries

Línia A: Subvencions destinades per a la contractació i la formació de persones en situació d'atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació (PANP): 
- Prioritàriament per a persones de 55 anys o més, les contractacions de 12 mesos de durada a jornada completa.
- Prioritàriament per a persones d'entre 45 i 54 anys, les contractacions de 6 mesos de durada a jornada completa. 

Línia B: Subvencions destinades per a la contractació i la formació de persones en situació d'atur beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (PRMI):
- Prioritàriament per a persones de 55 anys o més, les contractacions de 12 mesos de durada a jornada completa.
- Per a persones menors de 55 anys, les contractacions de 6 mesos de durada a jornada completa.

Termini dels projectes/accions

- Les accions d’experiència laboral i accions de formació vinculades als contractes de treball de 6 mesos, han de finalitzar, com a màxim, el 30 de juliol de 2017 inclòs.
- Les accions d’experiència laboral i accions de formació vinculades als contractes de treball de 12 mesos, han de finalitzar, com a màxim, el 30 de gener de 2018 inclòs.
- Les accions de coordinació i suport tècnic han de finalitzar, com a màxim, el 30 d’agost de 2017 si estan vinculades a contractes de treball exclusivament de 6 mesos; o bé, com a màxim, el 30 de gener de 2018 inclòs, si estan vinculades a contractes de treball de 12 mesos.

- El programa continúa vigent al 2019, les persones interessades en participar han d'adreçar-se a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Normativa

  • Resolució TSF/2566/2016, de 15 de novembre, per la qual s'amplia el termini de presentació de sol·licituds del Programa Treball i Formació que preveu la Resolució TSF/2496/2016, de 3 de novembre. 
    Resolució TSF/2496/2016, de 3 de novembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2016 per a la concessió de subvencions per al Programa de Treball i Formació.
  • Ordre TSF/296/2016, de 2 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al programa de Treball i Formació.

Més informació

Acord relatiu a la contractació de persones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats en el marc del Programa Treball i Formació promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (Barcelona, 7 de setembre de 2016)

Contacte

Bústia de consulta: treballiformacio.soc@gencat.cat

Indiqueu de forma clara i entenedora el motiu de la consulta o bé l'assumpte del correu. Feu constar el nom i el NIF de l’entitat, la persona i el telèfon de contacte, i si escau, el número de la sol·licitud generat per l’aplicació.

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet