Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / Feina / Treballa al sector hoteler: Job In

Què és Job In?

Sistema obert dirigit al personal que busca feina en el sector de l’hostaleria i Turisme i que consta d’una sèrie de preguntes relacionades amb les habilitats professionals dels aspirants, les seves actituds i aspiracions laborals.

Els usuaris del servei de la BTM tenen a la seva disposició l’aplicació Job In impulsada per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Aquesta aplicació permet millorar els processos de preselecció que s’han utilitzat de forma tradicional, i que consisteix en un sistema obert dirigit al personal que busca feina en el sector de l’hostaleria i Turisme i que consta d’una sèrie de preguntes relacionades amb les habilitats professionals dels aspirants, les seves actituds i aspiracions laborals. En funció de les respostes obtingudes, el programa calcula en quin lloc de treball encaixaria millor per cada perfil. Job In és la primera eina d’aquestes característiques amb què el sector hoteler pot comptar per gestionar els recursos humans de què disposa i per tant un valor afegit per a qualsevol usuari que disposi del codi del Job In.

Cóm m'inscric al Job In?

logos

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet