Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / Feina / Fem Ocupació per a Joves

Fem Ocupació per a Joves

Programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu per afavorir la inserció laboral de 20 joves d’entre 18 a 29 anys, en situació d’atur.

Fem Ocupació per a Joves  és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Es va iniciar el 2 de desembre de 2015, el programa finalitza el 5 de maig de 2019.

Pretén desenvolupar actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de joves d’entre 18 a 29 anys, en situació d’atur, amb manca de qualificació especialitzada, que disposin del graduat en ESO o del batxillerat o d'un Cicle Formatiu de Grau Mig, i prioritàriament amb experiència professional.

Perquè els beneficiaris puguin participar al programa  han d’estar inscrits a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació.

Els participants rebran experiència professional mitjançant contracte laboral; una formació preferentment específica al lloc de treball i un acompanyament i tutorització de la formació i acompanyament en la contractació.

Per altra banda, les empreses interessades en contractar aquests joves rebran interessants ajuts per a la contractació.

Contacte:

Tel. 977 30 74 01 ext. 2611

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet