Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / Feina / Borsa de treball municipal / Col·laborem en la integració laboral de persones amb discapacitat

Col·laborem en la integració laboral de persones amb discapacitat

Serveis d'intermediació i integració laboral per a persones amb discapacitat amb els que col·labora la BTM
Fundosa Social Consulting - POR TALENTO

Servei de promoció de l'ocupació de les persones amb discapacitat en edat laboral que tinguin un grau de disminució igual o superior al 33% i estiguin en situació d'atur. Aquest servei es presenta mitjançant conveni amb Fundosa Social Consulting (FSC).

SERVEIS QUE OFEREIX FSC:
-Orientació professional
-Suport a l'autoocupació
-Intermediació laboral
-Accions de millora de l'ocupabilitat

REQUISITS PER ACCEDIR ALS SERVEIS DE FSC
-Tenir el Certificat de discapacitat amb un grau reconegut igual o superior al 33% expedit per l'ICASS o bé Incapacitat permanent de la Seguretat Social
-Estar en edat laboral
-Estar en situació d'atur i tenir actualitzar el document que ho certifica, o bé estar treballant i decidir establir-se de forma autònoma

QUÈ CAL PER PER INSCRIURE'S

Es pot fer directament a la pàgina web de Fundosa Social Consulting: http://www.portalento.es

portalento

FEDERACIÓ ECOM

Missió: Defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida.

Visió: Ser un interlocutor legitimat i una entitat de referència per al desenvolupament de polítiques socials que afavoreixen la integració social de les persones amb discapacitat física, amb un equip dotat d'un alt grau de qualificació professional i una oferta de serveis i recursos que cobreixin les necessitats de les entitats i persones del col·lectiu. Alhora arribar a ser també una entitat de certificació pel que fa a estructures, serveis, empreses i administracions i alhora dinamitzadora de noves referències i paradigmes que promoguin entorns inclusius i universitaris que millorin la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Objectius específics

  • Potenciar el moviment associatiu de les persones amb discapacitat física.
  • Actuar com a servei d'informació i centre de recursos per a les entitats federades.
  • Fomentar el coneixement i la interacció entre les entitats de persones amb discapacitat física federades.
  • Representar i defensar els drets del col·lectiu de les persones amb discapacitat física davant les Administracions Públiques i en altres òrgans de participació.
  • Promoure la integració social en cadascun dels àmbits de la vida: educació, laboral, lleure, esport, etc.
  • Oferir a les persones amb discapacitat física i a les seves famílies assessorament social i orientació sobre els diferents serveis i prestacions previstos per a ells.
  • Fomentar estudis i investigacions sobre discapacitat física.
  • Sensibilitzar la societat envers les persones amb discapacitat física.

Qui ho pot demanar?

Persones amb discapacitat física en edat laboral (més de 16 anys).

Què cal per per inscriure's com a demandant de feina a FECOM:

Es realitzen entrevistes presencials a l'equipament municipal de Cambrils. Per més informació i derivació al servei, cal sol·licitar cita per entrevista a la Borsa de Treball Municipal (BTM).

GRUPO SIFU

El Grupo SIFU és el "Centro Especial de Empleo" líder en la prestació de Facility Services socialment responsables i especialitzada en la integració laboral de persones amb discapacitat física, psíquica, mental o sensorial.

Amb més de 20 anys d'experiència i més de 4.000 professionals compta amb 1.400 clients i està present a tot el territori nacional.

Pots inscriure't directament a la pàgina web del grup SIFU

sifu

 

RAL SCLL

Som el Centre Especial de Treball RAL (registre T00263 del Registre de Centres Especials de Treball de la Generalitat de Catalunya) per la inserció laboral de persones amb discapacitat.

L’objectiu de la nostra entitat és aportar personal a tercers per desenvolupar tasques diverses dins de les pròpies empreses, facturant a aquestes el treball realment realitzat un cop descomptades possibles baixes, vacances, etc., amb un estalvi de més de 600 euros mensuals respecte altres entitats oferents de capital humà.

Com a valor afegit comptem amb un equip psicosocial que supervisa i dóna suport tant al treballador com a l’empresa, vetllant pel procés d’integració del treballador en el seu entorn laboral.

Tanmateix RAL els hi pot oferir serveis per empreses com neteja, manteniment, extintors i  sistemes de seguretat, catàlegs, recepció, vigilància, distribució d’EPI’s, material d’oficina, material informàtic i xarxes,... i tot sota un mateix interlocutor i factura. Podem oferir el compliment de la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social, llei de integració del minusvàlid per empreses de més de 50 treballadors, i ens oferim a explicar més detalladament aquest servei i les grans avantatges econòmiques i socials.

 

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet