Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Joventut Cambrils / Participació / Registre d'Entitats Juvenils / Registre d'Entitats Juvenils

Registre d'Entitats Juvenils

Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils

Que cada noi i noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat de formar-los com a persones solidàries i compromeses amb la societat que els envolta.

Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils - Llegir Més

Associació Cambrils DEEP HOUSE

Promoció i difusió per i amb tots els mitjans possibles de la música electrònica en general, i els estils House, Deep House i Tech House en particular. Col·laboració amb tot tipus d’entitats, privades i públiques i particulars amb fins ètics, benèfics, solidaris i sostenibles, per a la promoció i difusió de la música electrònica en general, i els estils House, Deep House i Tech House en ...

Associació Cambrils DEEP HOUSE - Llegir Més

Associació d'Esplai la Xarranca

Promoure l'educació en el lleure en tots els seus àmbits. Omplir el temps de lleure en períodes de vacances escolars. Dinamitzar activitats de caire social.

Associació d'Esplai la Xarranca - Llegir Més

Associació Juvenil "La Torre del Alquimista"

Donar a conèixer els jocs de rol.  Proporcionar oci alternatiu a la nostra localitat.  Establir un punt de trobada per poder desenvolupar, jugar i donar idees tant per als membres com per a activitats per a la vila en general.

Associació Juvenil "La Torre del Alquimista" - Llegir Més

Associació La Tirolina de Cambrils

Educar en valors, habilitats socials i hàbits d'higiene en els infants. Fomentar el joc com a element de socialització. Potenciar les habilitats psicomotores. Incentivar la lectura. Desenvolupar la creativitat i la curiositat. Promoure la capacitat comunicativa. Incentivar la participació democràtica dels infants. Motivar el coneixement de la identitat ...

Associació La Tirolina de Cambrils - Llegir Més

Associació Namazu

Promulgar la cultura japonesa, del còmic i animació, el Manga, l'Anime, el còmic americà i dels videojocs.

Associació Namazu - Llegir Més

Ateneu Cambrilenc

L'Ateneu Cambrilenc és una associació civil sense ànim de lucre, que planteja la seva activitat principal dins del camp del lleure (esplai i agrupament escolta amb l'especialitat marina), amb un esperit d'integració que engloba nouvinguts i persones amb discapacitat, un compromís social amb la localitat que els acull amb independència de l'edat dels demandants (sota el principi de solidaritat), ...

Ateneu Cambrilenc - Llegir Més

Grup Arrels de Cambrils

Aportar un medi d'esplai educatiu que ompli l'oci de les vacances dels infants i joves. Propiciar un espai de llibertat d'expressió i iniciatives. Organitzar activitats de lleure per a infants i adolescents amb clars objectius educatius. Promoure activitats de dinamització cultural que afavoreixin la integració i valoració de l'entorn.

Grup Arrels de Cambrils - Llegir Més

Nit d'Artistes de Cambrils

Organitzar la Nit d'Artistes, un acte que es celebra anualment a Cambrils i que acull diferents propostes artístiques de gent aficionada a l'espectacle.

Nit d'Artistes de Cambrils - Llegir Més

Comparteix
Joventut Cambrils Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 794 217

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet