Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Joventut Cambrils / Espais joves / NIU Project / NIU PROJECT

NIU PROJECT

És un espai de promoció per a joves emprenedors i creadors del municipi que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.


Té lloc en el marc de la Fira Multisectorial de Cambrils, i es porta a terme conjuntment entre els departaments de Promoció Econòmica i Joventut.


L'any 2016 va ser el primer any del Niu.


La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria.

DESTINATARIS

1. Joves de 14 a 40 anys, ambdós inclosos, empadronats a Cambrils amb una iniciativa professional o bé que experimenten amb un camp en concret i sol·liciten un estand subvencionat de l’espai Niu.

2. Joves de 14 a 40 anys, ambdós inclosos, empadronats a Cambrils amb una iniciativa professional o bé experimenten amb un camp en concret que sol·liciten fer una mostra d’emprenedoria tipus:  Showroom professional, Exhibicions, Mostres de producció, Tallers oberts en directe exposant targeta de contacte a l’estand de joventut.

3. Joves pre-emprenedors  o emprenedors amb edats entre els 14 i 40, ambdós inclosos, que sol·liciten un estand de l’espai Niu amb independència del seu empadronament.


El Niu Project 2019 tindrà lloc els propers 31 de maig, 1 i 2 de juny de 2019, serà la quarta edició.

Comparteix
Joventut Cambrils Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 794 217

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet