Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Joventut Cambrils / ACTIVITATS / Projecte Akadèmia

Projecte Akadèmia

Akadèmia d'educació emocional: Valors, creences, ment, virtuds, cos, emocions, salut, equilibri, descobrir i potenciar

La Akademia és un projecte educatiu vinculat i avalat pel Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona. De forma completament gratuïta, promou l'educació emocional entre joves. La seva finalitat és acompanyar nois/es sensibles i curiosos perquè aprenguin a ser feliços i descobreixin qui

¿Que és l´Akadèmia?

L´Akadèmia és un projecte educatiu sense ànims de lucre que neix amb la finalitat d´acompanyar a joves per descobrir que són veritablemente, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

Pretén inspirar a què els joves responguin per si mateixos, qui mana a la seva vida, perquè són o no feliços, que els aporta la seva feina o estudis, perquè tenen amics, que necessiten dels altres per se feliços, que necessiten d´ells mateixos, com viure en pau amb el s seus pares i tutors, perquè s´acaba l ´amor, cap a on volen dirigir la seva vida, i altres qüestions emocionals. Tot això es ho faran fent servir els seus recursos, ells tenen la resposta!!

 

Aniran adquirin coneixements a través de les dinàmiques i classes teòriques, sempre plantejades des de l'actitud lúdica, a través d´un procés pedagògic molt mimat i molt cuidat on és tractaran temes relacionats, amb els valors, les creences que ens limiten al nostre desenvolupament, així com les nostres llums i les nostres ombres. És tota una exploració d´un mateix , per saber que vol fer a la vida i com ho vol fer.

 

La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial, per tal de posar-lo al servia de la societat. Tractarem l´educació emocional i l´educació financera.

Aquest projecte està format per 16 professionals , psicòlegs, terapeutes, pedagogs, coach d'adolescents, coach de negocis, instructor de ioga, instructor de meditació, economistes, nous,  emprenedors, que de forma altruista posen el servei tots el seus coneixements per tal d´acompanyar al joves.

 

L´Akadèmia és un projecte vinculat al Máster en Creixement Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona. Implantat a més de  20 ciutats.

¿A qui va dirigit?

Va dirigit a joves curiosos, apassionats, rebels, incorformistes i amb ganes de començar un camí cap a l'´autoconeixement i desenvolupament personal per tal de viure feliços.

 

¿On ens trobaras?

El curs es realitzarà a Joventut Cambrils cada dimecres de 17:30h  a  20:30h . Ja hem començat les entrevistes, truca'ns .

El dia 10 d'octubre a les 18:00h farem una presentació  4a edició de l´Akadèmia, on es podran resoldre els dubtes que tingueu, i on els joves de la 1a edició donaran els seus testimonis .

Us Esperem!!

Inmcaulada Martin Galdeano

Requisits:
  • Dates: Del 10 d’octubre 2018 al 12 de juny 2019
  • Horari:De 17.30 a 20.30h
  • Dia:Els dimecres
  • durada: D’octubre 2018 a juny 2019
  • Adreçat: A joves de 18 a 23 anys
  • Info I matrícula: Servei d’Informació Juvenil
  • Condicions: Generals
  • Organitza: Departament de Joventut
  • Lloc:Sala polivalent Ateneu Juvenil
Cost: Gratuit
Entitat responsable: Akadèmia Cambrils
Darrera actualització:
10/09/2018 11:50
Termini:
25/10/2017 17:25
Destinataris del servei: Ciutadania en general
Ambits d'Inclusió: Ciutadania participació, Cultural Esportiu, Educatiu Formatiu, Laboral Econòmic, Social i Sanitari
Comparteix
Joventut Cambrils Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 794 217

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet