Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Joventut Cambrils / ACTIVITATS / endolla't

endolla't

Projecte educatiu amb la finalitat d'acompanyar a joves de 12 a 17 anys

 

Què es l'Endolla't?

És un projecte educatiu gratuït que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves de 12 a 17 anys per descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

Pretén inspirar a què els i les joves responguin per si mateixos/es, qui mana a la seva vida, perquè són o no feliços, què els aporta la seva feina o estudis, perquè tenen amics/gues, què necessiten de les altres persones per ser feliços, que necessiten d’ells/es mateixos/es, com viure en pau amb els seus pares, mares i tutors, perquè s’acaba l’amor, cap a on volen dirigir la seva vida, i altres qüestions emocionals. Tot això ho faran fent servir els seus recursos, ells i ells tenen la resposta!!

Aniran adquirint coneixements a través de les dinàmiques i classes teòriques, sempre plantejades des de l’actitud lúdica, a través d’un procés pedagògic molt mimat i molt cuidat on es tractaran temes relacionats, amb els valors, les creences que limiten el nostre desenvolupament, així com les nostres llums i les nostres ombres. És tota una exploració d’un/a mateix/a , per saber què es vol fer a la vida i com es vol fer.

La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial, per tal de posar-lo al servei de la societat.

Aquest projecte està format per dues terapeutes motivadores de joves i adolescents que posen al servei del jovent tots el seus coneixements per tal d’acompanyar-los en el seu creixement personal.

A qui va dirigit?

Va dirigit a joves curiosos/es, apassionats/des, rebels, inconformistes i amb ganes de començar un camí cap a l’autoconeixement i desenvolupament personal per tal de viure feliços.

On ens trobaràs?

El curs es realitzarà a l'Ateneu Juvenil cada dilluns de 18 a 20h.

Per a més informació contacteu amb el Departament de Joventut:

Av. Horta de Santa Maria, 14 · 977794217 · joventut@cambrils.org

 

 

 

Comparteix
Joventut Cambrils Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 794 217

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet