Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
globus
sortida_sol-1
cel-obert-lg
platja-allisada
Esteu aquí: Inici / Ingesol EPEL / Noticies / Nou paviment exterior i mobiliari infantil a La Galereta

Nou paviment exterior i mobiliari infantil a La Galereta

Data de publicació: 26/04/2019
Temàtica: Ensenyament

Nou paviment exterior de gespa artificial i cuineta

A les llars d’infants municipals de Cambrils, els espais exteriors es consideren tant o més importants que les estances interiors on conviuen els infants i per aquest motiu se’ls considera un espai educatiu de gran rellevància pel desenvolupament dels infants que acollim.

L’espai exterior de La Galereta ha canviat molt des dels seus inicis ara fa 9 anys. Ha estat després d’un procés de formació i reflexió profunda de tot l’equip educatiu quan s’ha considerat una prioritat dins del projecte educatiu de la nostra llar d’infants i s’han sumat esforços des d'Ingesol i l’Ajuntament de Cambrils per poder fer realitat una transformació d’aquest espai exterior.

La incorporació progressiva de vegetació, de mobiliari i espais motrius, d’una cuineta construïda conjuntament amb les famílies i de materials de joc diversos, es culmina amb el canvi de paviment que s’ha dut a terme aquest mes d’Abril.

Amb tots això, volem aconseguir un espai cada vegada més ric, que proporcioni noves possibilitats de relació entre els infants, que ofereixi nous reptes motrius i que propicií una major diversitat de joc ja que aquesta és l’eina principal d’aprenentatge dels infants.

També hem redissenyat l’espai de joc simbòlic de les aules i hem substituït les antigues cuinetes per unes fetes a mida que s’ajusten a les necessitats de joc observades en el dia a dia dels infants grans de la llar. Són més amplies, donant majors possibilitats de joc i amb major coherència amb la resta de l’estètica de les nostres estances.

cuineta_lg1

Comparteix
arxivat sota:
Ingesol EPEL Entitat pública empresarial local de l'Ajuntament de Cambrils Av. Horta Santa Maria, 14 1r 43850 Cambrils Tel.: 977 129 001 www.ingesol.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet