Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
globus
sortida_sol-1
cel-obert-lg
platja-allisada
Esteu aquí: Inici / Ingesol EPEL / Noticies / La Maria Dolors Medina amplia la zona d'ombra del pati

La Maria Dolors Medina amplia la zona d'ombra del pati

Data de publicació: 30/04/2019
Temàtica: Ensenyament

Imatge d'una de les noves moreres

L’equip educatiu de la Llar d’Infants Maria Dolors Medina, durant el passat curs 2017-2018 va realitzar una formació interna a on, entre d’altres aspectes, es qüestionava el pati de l’escola. D’aquesta formació va sorgir la necessitat d'anar transformant l’espai exterior del pati en un jardí. Un espai encara més ric en propostes d’aprenentatge i relació per als infants, on experimentar amb olors, textures, reptes motrius, propostes de joc simbòlic...

El centre va dibuixar, reflexionar i debatre al voltant d’aquest nou jardí, tal com els hi agradaria que fos i van començar per posar en ordre les prioritats. Abans que res van considerar oportú que el jardí tingués més espais amb ombra i vegetació, per tal de donar més espais de joc als infants durant els mesos d’estiu i calor.

Aquesta prioritat, un any després, s’ha vist transformada en realitat. Ara la comunitat educativa de la llar d'infants pot gaudir de quatre noves moreres al pati i de tot un seguit de plantes aromàtiques que configuren el nou jardí. Amb el temps, el creixement d'aquestes moreres es preveu que puguin proporcionar una bona zona d’ombra.

Des de la llar es continua treballant per la transformació de l’espai exterior, vetllant per enriquir els jocs i relacions dels infants.

Comparteix
arxivat sota:
Ingesol EPEL Entitat pública empresarial local de l'Ajuntament de Cambrils Av. Horta Santa Maria, 14 1r 43850 Cambrils Tel.: 977 129 001 www.ingesol.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet