Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Educar en la igualtat ens farà lliures

Pla Municipal de Polítiques per a la Diversitat Sexual i de Gènere

Com a punt de partida per a l'elaboració del Pla Municipal de Polítiques per a la Diversitat Sexual i de Gènere de Cambrils, des del Departament d’Igualtat, a través de la cooperativa Combinats, estem realitzant una diagnosi de la realitat municipal sobre diversitats sexuals i de gèneres per donar resposta a les necessitats emergents del col·lectiu LGTBIQ+ (Lesbianes, Gays, Transexuals, Bisexuals, Intersexuals, Queers) i els diferents tipus d’homofòbia que es manifesten al nostre entorn social.

Aquest Pla establirà les línies estratègiques i les accions a desenvolupar per garantir transversalment els drets de les persones LGBTIQ+.

 

Com es duu a terme la diagnosi?

A través d’una metodologia d’anàlisis quantitativa i qualitativa, amb els següents objectius:

   • Identificar i analitzar la sensibilitat, el grau de coneixement i les polítiques LGBTI que s’estan duent a terme des de les diferents àrees de l’Ajuntament de Cambrils.
   • Conèixer les necessitats específiques de les lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals en relació amb les situacions de discriminació, desigualtat d’oportunitats i obstacles en l’accés als recursos en totes les àrees de les seves vides.
   • Generar una estructura municipal, tècnica i política, que vetlli pel disseny, la implementació i l’avaluació de les accions compreses dins el Pla Municipal per a la diversitat sexual i d’identitat i/o expressió de gènere.
   • Desenvolupar un procés participatiu amb el cos tècnic municipal i la ciutadania per a l’elaboració de les bases del I Pla Municipal per a la diversitat sexual i d’identitat i/o expressió de gènere.

 

Que necessitem per a fer aquesta diagnosi?

L’element clau és la informació de primera mà per part de les persones del col.lectiu LGBTIQ+ de Cambrils i per aquesta finalitat s’ha habilitat el següent qüestionari, totalment confidencial, al que podeu accedir fent clic a continuació.

Ens ajudes a fer viable aquest Pla? Et necessitem!

Més informació sobre
l'articulat que ho regula:
Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet