Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
atl.jpg
triatlo_cambrils_web.jpg
Esteu aquí: Inici / ESPORT / Activitats

Activitats

Cambrils esport! Recull de les activitats esportives programades

ESPORT A L'ESCOLA

Cambrils Esport organitza i col·labora directament amb diferents projectes educatius i esportius juntament amb els centres de primària i secundària del municipi. Destaca l'Atletisme a l'Escola, la Vela Escolar o les Trobades d'Ensenyament.

ESPORT A L'ESCOLA - Llegir Més

PAFES

El PAFES, Pla d'Activitat Física, Esport i Salut, pretén oferir una campanya dirigida a la població sedentària i en general, per a que s'incorpori a un programa d'activitat física amb finalitats saludables. La pràctica regular et permetrà gaudir d'una millor salut física i mental. És per això que posem a la vostra disposició diferents eines, que permetin la pràctica esportiva i a més, gaudir de la nostra ciutat.

PAFES - Llegir Més

GUIA ESTIU '19

Recull de les activitats esportives d'estiu del municipi. Casals per nens/es de 4 mesos a 17 anys, cursos de natació, campus esportius, gent gran, adults i un munt d'esdeveniments esportius.

GUIA ESTIU '19 - Llegir Més

FORMULARI ACTIVITATS ESTIU 2019

Formulari i documentació necessaris per a la inscripció a les activitats estiu 2019

FORMULARI ACTIVITATS ESTIU 2019 - Llegir Més

ACTIVITATS 19-20

Guia Activitats Esportives. Oferta de l'Ajuntament de Cambrils en activitats esportives per infants, joves, adults i gent gran.

ACTIVITATS 19-20 - Llegir Més

Comparteix
arxivat sota:
Cambrils Esport - Ajuntament de Cambrils Pl. Ajuntament, 1 - 43850 Cambrils - Tarragona TEL. 977 795 497 - 977 364 370 FAX.977 793 759 www.cambrilsesport.cat - esp@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet