Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Escola d'Adults
Esteu aquí: Inici / escoladults / Oferta educativa

Projecte educatiu

L’educació d’adults comprèn les activitats d’aprenentatge que, en el marc d’aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones adultes desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els coneixements.

El projecte educatiu recull la identitat del centre, els objectius, l’activitat i li dóna sentit, amb la finalitat que els alumnes assoleixin les competències bàsiques i el màxim aprofitament educatiu.

Les finalitats educatives del CMFA Rosa dels Vents són les definides en general per a l’educació d’adults :

  • Possibilitar que la població adulta de Cambrils i de la seva àrea d’influència tinguin una oferta de formació instrumental i bàsica que els permeti desenvolupar la seva personalitat, les seves capacitats i aptituds, accedir a les diferents etapes del sistema educatiu de règim general o especial, i accedir al món laboral.
  • Disposar d’una oferta formativa perquè la població adulta de Cambrils i de la seva àrea d’influència puguin adquirir competències transprofessionals com la formació en tecnologies de la informació i la comunicació, i l’ensenyament inicial en llengües oficials i estrangeres.
  • Realitzar l’acolliment formatiu de la població immigrant adulta de Cambrils i de la seva àrea d’influència en la iniciació a les llengües oficials per tal d’educar per a la cohesió i la participació social.
  • Informar i orientar les persones sobre les accions formatives més adequades a llurs interessos i possibilitats.

Comparteix
Escola d'Adults Rosa dels Vents Av. Horta de Santa Maria, 14, 3r.pis 43850 - Cambrils Telèfon: 977 36 13 50

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet