Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Escola d'Adults
Esteu aquí: Inici / escoladults / Oferta educativa / Preparació per a les proves d'accés a la Universitat per a més grans de 25 i de 45 (PAU)

Preparació per a les proves d'accés a la Universitat per a més grans de 25 i de 45 (PAU)

El curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys segueix l’estructura de les matèries i els continguts que s’avaluen a la prova d’accés. En aquests sentit, el curs permet la preparació per a la fase general i la fase específica de la prova.

Per una banda, la fase general té com a objectiu determinar la maduresa i la idoneïtat dels candidats per cursar estudis universitaris, així com la seva capacitat de raonament, de comprensió i d’expressió escrita en qualsevol de les dues llengües oficials a Catalunya, i el coneixement d’una llengua estrangera.

La fase general consta de quatre matèries:

 1. Comentari de text
 2. Llengua catalana
 3. Llengua castellana
 4. Llengua anglesa

 

Per una altra, hi ha la fase específica que té com a finalitat valorar les habilitats, les capacitats i les aptituds dels candidats per seguir i superar estudis vinculats a cadascuna de les branques de coneixement entorn de les quals s’organitzen els títols universitaris oficials de grau.

El centre imparteix quatre matèries:

 1. Biologia
 2. Economia
 3. Matemàtiques
 4. Geografia
  Comparteix
  Escola d'Adults Rosa dels Vents Av. Horta de Santa Maria, 14, 3r.pis 43850 - Cambrils Telèfon: 977 36 13 50

  Conforme amb:
  HTML 5 | CSS 3.0
  W3C WAI-AA

  Projecte desenvolupat per SEMIC Internet