Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Escola d'Adults
Esteu aquí: Inici / escoladults / L'Escola / Presentació

Presentació

El Centre Municipal de Formació d’Adults Rosa dels Vents és un centre educatiu públic municipal, que depèn del Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils.

El centre va iniciar la seva activitat el curs 1981-82 amb l’ensenyament del graduat escolar, i al llarg dels anys ha anat ampliant la seva oferta educativa i adaptant-la a les normatives d’educació vigents, fins a esdevenir, actualment, la referència de la formació d’adults de Cambrils i els municipis de la seva àrea d’influència.

Durant els primers anys només s’impartia l’antic títol del graduat escolar en instal·lacions de diversos centres educatius de la població. A partir de l’any 1997, la Generalitat de Catalunya autoritza oficialment l’obertura del centre per impartir els cicles de formació instrumental i formació bàsica. Més endavant, l’any 1999, s’imparteix un curs per preparar-se a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i, a l’any 2001, a les proves d’accés a grau superior. A partir de l’any 2003, el centre es trasllada al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils i s’amplia l’oferta amb els ensenyaments inicials. L’any 2006 el centre rep l’autorització de la Generalitat de Catalunya per impartir el curs per a obtenir el Graduat d’Educació Secundària per a Adults. Finalment, l’any 2011, el centre es trasllada a la seva ubicació actual, el Centre de Formació l’Estudi, i es continua ampliant i consolidant la seva oferta formativa.

Comparteix
Escola d'Adults Rosa dels Vents Av. Horta de Santa Maria, 14, 3r.pis 43850 - Cambrils Telèfon: 977 36 13 50

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet