Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Escola d'Adults
Esteu aquí: Inici / escoladults / L'Escola

L'Escola

On som

El Centre Municipal de Formació d’Adults Rosa dels Vents es troba situat al 3er pis del Centre de Formació l’Estudi-Ateneu Juvenil, a l’Avda Horta de Santa Maria, 14 de Cambrils.

Per realitzar les seves activitats el Centre disposa de diverses aules amb projectors i connexió a Internet, aules d’informàtica i d’estudi.

Edifici de l'Ateneu

Comparteix

Contacte

CMFA Rosa dels Vents
Edifici de l'Ateneu Juvenil i centre de formació l'Estudi
Av. Horta de Sta. Maria, 14, 3r.pis
43850 - Cambrils

Telèfon: 977.36.13.50
Enviar un correu-e per a demanar més informació

Horari d'atenció al públic de la secretaria:
- dilluns, de 09:30 a 13:30 i de 16:30 a 18:30 h
- dimarts, de 09:30 a 13:30 i de 16:30 a 18:30 h
- dimecres, de 09:30 a 13:30 i de 16:30 a 18:30 h
- dijous, de 09:30 a 13:30 h
- divendres, de 09:30 a 13:30 h

Horari d'informació i orientació escolar:
- dilluns, de 10:00 a 12:00 h
- dijous, de 17:00 a 18:00 h

Comparteix

Presentació

El Centre Municipal de Formació d’Adults Rosa dels Vents és un centre educatiu públic municipal, que depèn del Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils.

El centre va iniciar la seva activitat el curs 1981-82 amb l’ensenyament del graduat escolar, i al llarg dels anys ha anat ampliant la seva oferta educativa i adaptant-la a les normatives d’educació vigents, fins a esdevenir, actualment, la referència de la formació d’adults de Cambrils i els municipis de la seva àrea d’influència.

Durant els primers anys només s’impartia l’antic títol del graduat escolar en instal·lacions de diversos centres educatius de la població. A partir de l’any 1997, la Generalitat de Catalunya autoritza oficialment l’obertura del centre per impartir els cicles de formació instrumental i formació bàsica. Més endavant, l’any 1999, s’imparteix un curs per preparar-se a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i, a l’any 2001, a les proves d’accés a grau superior. A partir de l’any 2003, el centre es trasllada al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils i s’amplia l’oferta amb els ensenyaments inicials. L’any 2006 el centre rep l’autorització de la Generalitat de Catalunya per impartir el curs per a obtenir el Graduat d’Educació Secundària per a Adults. Finalment, l’any 2011, el centre es trasllada a la seva ubicació actual, el Centre de Formació l’Estudi, i es continua ampliant i consolidant la seva oferta formativa.

Comparteix

Òrgans de Govern

Els òrgans de govern unipersonals del Centre són el director o directora, el o la cap d’estudis i el o la secretària, que constitueixen l’equip directiu.

Els òrgans de govern col·legiats del centre són el Consell escolar del Centre i el Claustre de professors i de professores.

El Consell Escolar del Centre és l’òrgan de participació en el control i la gestió de la comunitat escolar en el govern del Centre, i l’òrgan de programació, seguiment i avaluació general de les seves activitats.

El Consell Escolar de Centre està compost pels següents membres:
a) El director o la directora del Centre, que n’és el president o la presidenta.
b) El cap o la cap d’estudis.
c)  El regidor/a del Departament d’Ensenyament i Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils.
d)  2 membres del professorat elegits pel Claustre de professors/es.
e)  2 representants dels alumnes elegits entre ells i elles.
f)  Un representant del personal d’administració i serveis del Centre.
g) El secretari o secretària del Centre, que actua de secretari o secretària del Consell, amb veu i sense vot.
h) El cap o la cap del Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils (DEPAO), amb veu i sense vot.

El Claustre de professors/es és l’òrgan propi de participació en la gestió i la planificació educativa del Centre. Està integrat per la totalitat dels/les professors/es que hi presten serveis i el presideix el director o la directora.

Com a membres del Claustre de professors/es, seran electors i elegibles en les eleccions de representants del professorat al Consell Escolar del Centre.

Comparteix

PROTECCIÓ DE DADES

Aquí podeu trobar tota la informació addicional i detallada sobre la RGPDUE.

Podeu trobar tota la informació addicional i detallada sobre la RGPDUE a la pàgina web: http://www.cambrils.cat/ca/informacio-addicional-rgpdue.

Comparteix
Comparteix
Escola d'Adults Rosa dels Vents Av. Horta de Santa Maria, 14, 3r.pis 43850 - Cambrils Telèfon: 977 36 13 50

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet