Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Escola d'Adults
Escola d'Adults
Edifici de l'Estudi

CMFA Rosa dels Vents

Escola d'Adults

L’educació de persones adultes té la finalitat d’oferir a totes les persones més grans de divuit anys la possibilitat d’adquirir, actualitzar, completar o ampliar els seus coneixements i aptituds per al seu desenvolupament personal i professional.

L’educació de persones adultes té els objectius següents:

a) Adquirir una formació bàsica, ampliar i renovar els seus coneixements, habilitats i destreses de manera permanent i facilitar l’accés als diferents ensenyaments del sistema educatiu.
b) Millorar la seva qualificació professional o adquirir una preparació per a l’exercici d’altres professions.
c) Desenvolupar les seves capacitats personals, en els àmbits expressius, comunicatiu, de relació interpersonal i de construcció del coneixement.
d) Desenvolupar la seva capacitat de participació en la vida social, cultural, política i econòmica i fer efectiu el seu dret a la ciutadania democràtica.
e) Desenvolupar programes que corregeixin els riscos d’exclusió social, especialment dels sectors més desafavorits.
f)  Respondre adequadament als desafiaments que suposa l’envelliment progressiu de la població assegurant a les persones de més edat l’oportunitat d’incrementar i actualitzar les seves competències.
g) Preveure i resoldre pacíficament els conflictes personals, familiars i socials. Fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones, com també analitzar i valorar críticament les desigualtats entre ells.

RSS

Notícies

El Centre de Formació d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils obre avui el primer període de ...
18/06/2019
Les persones interessades poden fer la sol·licitud de plaça del 18 al 25 de juny de forma presencial al Centre de Formació L’Estudi Ateneu Juvenil. S’ofereixen un total de 160 places de diferents ensenyaments que s’iniciaran a finals del mes de setembre. A més, durant el mes de setembre es farà la preinscripció dels cursos de llengües i ...
[+] veure totes les notícies

Links d'interès

Escola d'Adults Rosa dels Vents Av. Horta de Santa Maria, 14, 3r.pis 43850 - Cambrils Telèfon: 977 36 13 50

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet