Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cantata Els Músics de Bremen
Escola Municipal de Música de Cambrils
Esteu aquí: Inici / L' Escola / L'Escola / Equip humà / Vent

Vent

Departament de vent

Ivan Babiloni Porqueras: trombó

Neix a Reus el 1978. L’any 1991 comença la seva activitat musical, al Col·legi Pare Manyanet de Reus. L’any 1992 comença els seus estudis musicals de solfeig i trompeta, primer a l’escola del Liceu de Barcelona, i posteriorment al conservatori de música de Reus. Durant el anys 1991-2002 cursa estudis de fiscorn i trombó de vares, i el 2010 obté el superior de fiscorn a L’Esmuc.
Els anys 1997-2002 forma part de la Cobla Reus Jove, de la qual en fou fundador. Entre el 1998 fins 2002 forma part com a trombó i trombó solista de la Banda Unió Musical de Tarragona. L’any 2002 i fins el 2004 entra a formar part de la Cobla Marinada. Des de 2004 forma part de la Cobla La Principal del Llobregat, com a fiscorn. Ha col·laborat com a intèrpret i com a solista en diverses formacions clàssiques, música antiga, tradicional i grups de ministrers d’arreu de Catalunya. Entre elles, destaquen l’Orquestra Simfònica de Vila-seca com a trombó solista. Ha enregistrat mes de 20 Cd’s amb diverses formacions. Ha actuat per tota la geografia catalana, i per Saragossa, Madrid, França, Bèlgica, Argentina, Estats Units, i en diversos festivals de música com el festival de Peralada, Pau Casals etc.
L’any 2007 actua al cicle de Concerts de tarda al Palau de la Música Catalana, com a solista de fiscorn, en l’estrena d’una obra per a fiscorn solista i Cobla. A nivell docent, durant els anys 2001-2002 imparteix classes de trompeta i trombó a l’escola de música Arts Acadèmia de Reus, i des del 2008 es professor de trombó i fiscorn a l’Escola Municipal de Musica de Cambrils i Aula de Sons de música tradicional de Reus.

Dídac Arcas: saxo - conjunt instrumental de vent
Nascut a Tarragona l’ any 1974, comença els seus estudis musicals als set anys al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, on obté el Títol de Professor de Piano i el de Professor de Saxòfon. Obté una beca com a pianista acompanyant i s’inicia en el món de la música de cambra amb el Mestre Cristian Florea.
Posteriorment estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona, on obté el Títol Superior de Saxòfon amb les màximes qualificacions sota el mestratge del saxofonista i pedagog Albert Julià.
És Mestre Especialista de Música per la URV i ha fet nombrosos cursos de pedagogia i psicologia evolutiva infantil (URV, UAB, Universitat Ramon Llull).
Ha treballat amb músics i pedagogs de prestigi com Jean-Yves Formeau, Miquel Bofill, Cristophe Bois, Nicolas Prost, Joan Martí, Edith Fisher, Andràs Kemenes, Albert Nieto, Gian Franco Ricci, Conrad Setó…
Membre fundador de la “Banda de Música Unió Musical de Tarragona” on va ser durant molts anys Saxo solista sota la direcció de Carles Chordà. Saxo solista a l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música del Liceu i membre de diferents formacions de quartet de saxos realitzant concerts arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. Especialitzat en la vessant cambrística amb el Saxo Soprano ha dirigit formacions premiades a diferents concursos de Música de Cambra.
La seva formació com a percussionista i la seva heterogeneïtat com a músic li ha permès formar part de formacions musicals de diferents estils. Ha format part del grup de música “La Thorpe Brass”, bandes de música, orquestres , xarangues, grups de dixieland i jazz, amb qui ha gravat diversos CD i que completen la seva formació en la vessant més popular.
Professor per Concurs-Oposició de Saxòfon i Piano a l’EMMC des de 1997. Ha estat Cap d’Estudis i actualment és Cap de Departament de Vent. Dirigeix des de la seva formació el Conjunt Instrumental de vent “Crescendo”, on veu realitzada la seva motivació vers la música i els infants.

Anna Amigó: clarinet - conjunt instrumental de vent

Eva Garriga: flauta travessera

Josué García: trompeta

Comparteix
EMMC 43850 - Cambrils Telèfon 977 368 102 Fax 977 794 019 escolamusica@cambrils.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet