Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cantata Els Músics de Bremen
Escola Municipal de Música de Cambrils
Esteu aquí: Inici / L' Escola / L'Escola / Equip humà / Piano

Piano

Departament de piano

Andrés Moya: piano
Format al Conservatori de Música de Vila-seca i al CSMM de Barcelona on obté el Títol Superior de Piano amb menció d’Excel·lent. Va rebre classes de Música de Cambra del violinista Evelio Tieles al Conservatori del Liceu. L’any 1998 es trasllada a Lausanne (Suïssa) on obté el “Diplôme Supérieur de Piano” amb el pianista Christian Favre i entra a formar part del Cor de l’Òpera de Lausanne. Perfecciona estudis de Cant amb la mezzosoprano Mercè Obiol al Conservatori de Tarragona.
Becat l’any 1986 per participar al Concurs Maria Canals de Barcelona i premiat per les seves intervencions pianístiques als concursos de JJMM Vilafranca (1984) i (1985) i al Concurs de piano Ciutat de Reus (1986).
Ha col·laborat amb l’Orquestra Pablo Sarasate i amb la Banda de la Unió Musical Senienca. Ha acompanyant el Cor de Cambra Scherzo, el Trio “Ad Libitum” , el Cor de la URV, la mezzosoprano Mª Carme Duran, entre d’altres.Actualment forma part del Cor de l’Auditori Josep Carreras i acompanya a instrumentistes i cantants en recitals i concursos.

Eladi Dalmau: piano
Comença els estudis de piano als sis anys. Passa per diferents professors, E. Briansó, N. Gradaille, C. Tieles i S. Myong, als conservatoris de Vila-seca (Grau Professional de Piano), i del Liceu de Barcelona (Grau Superior de Piano i Música de Cambra). S’especialitza en música de cambra amb el violinista Evelio Tieles, principalment; rep classes i realitza nombrosos cursos amb d’altres mestres com: R.Brengola, S.Iwasaki, C.Zanidache, S.Potchekin, P.Thiemann, S.Bradbury, Silvestri String Quartet, M.Nyikos, W.Boetcheer, L. Gorokhov, M. Cervera, A. Ricci, M. Cabero, A. Soler...
Ha format agrupacions de cambra assíduament amb el violoncelista Nabí Cabestany (2on Premi de la IX Mostra de Música de la Generalitat, Menció d’Honor al Concurs Permanent de Juventuts Musicals (1993), Diploma d’Honor al Concurs Internacional Duo-Sonata “Maria Canals”, 2on Premi al Concurs de Música de Cambra de Castellterçol, Finalistes del Concurs “Paper de Música” 1996), amb la pianista Inés Reguero (1er Premi de la X Mostra de la Generalitat), amb el violoncelista Oriol Aymat (Finalistes del Concurs Permanent de Juventuts Musicals (1997), amb la soprano Júlia Arnó (guanyadors de la VIII edició dels PODIUMS per a grups de cambra, 1er Premi al Concurs de Música de Cambra de Castellterçol 2001), i d’altres formacions, realitzant concerts arreu d’ Europa. Destaca el concert realitzat amb el violoncelista L. Gorokhov al Festival de Primavera de Vila-seca.
Estudia el clavicèmbal al Conservatori del Liceu, i posteriorment al Conservatori Municipal de Terrassa amb el clavicembalista J. Reguant.
Actualment és professor de música de cambra i piano a l'Escola Municipal de Cambrils.


Marisol Gutiérrez: piano

Mercè Lara: piano

Sílvia Vidal: piano

Comparteix
EMMC 43850 - Cambrils Telèfon 977 368 102 Fax 977 794 019 escolamusica@cambrils.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet