Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cantata Els Músics de Bremen
Escola Municipal de Música de Cambrils
Esteu aquí: Inici / L' Escola / L'Escola / Equip humà / Guitarra

Guitarra

Departament de guitarra

Miguel Javaloy : guitarra – conjunt de guitarres

Nascut a Alacant, va començar els seus estudis musicals amb Yoshiaki Yamaguchi i Rafael Casasempere, ingressant després al Conservatori Superior “Oscar Esplá”, on va ser alumne del mestre José Tomàs durant deu anys i va finalitzar la carrera amb les màximes qualificacions.
Va completar la seva formació assistint a classes amb José Luis González, Carles Trepat, David Russell, Hopkison Smith i Oscar Ghiglia.
Ha actuat al Festival Internacional de Música de Cambrils, als Auditoris Pau Casals i Josep Carreras, als Teatres Fortuny, Metropol i El Pósito de Sigüenza, a la Casa Milà i al Bouquet Festival de Tarragona, entre d’altres. Ha gravat per a TVE i Catalunya Música.
Amb la soprano Maria Teresa Garrigosa, va gravar pel segell “la mà de guido, LMG 2098” el CD “Jaume Bosch, le Roi de la Guitare”, primera gravació mundial de les cançons de J.Bosch. L’any 2013 va presentar el seu nou treball discogràfic “Souvenir de Barcelone”, també amb “la mà de guido, LMG 2119” i amb obres de Sor, Bosch, Tárrega, Llobet, Pujol i Trepat.
Miguel Javaloy interpreta amb la seva guitarra Romanillos, “La Playera”.
Des de la seva fundació, és professor de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, essent director en dues etapes diferents.

 

 

 

Maria José Bolart: guitarra  – conjunt de guitarres

Comparteix
EMMC 43850 - Cambrils Telèfon 977 368 102 Fax 977 794 019 escolamusica@cambrils.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet