Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cantata Els Músics de Bremen
Escola Municipal de Música de Cambrils
Esteu aquí: Inici / L' Escola / Concerts / Concerts / Curs 2016/17 - resum

Curs 2016/17 - resum

Aquests són els concerts i les col·laboracions en què han participat l'alumnat i el professorat del centre durant el curs 2016/17.

Dimecres 7 de setembre, a les 20h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Actuació de l'alumna Maria Borràs (veu i piano) a la Recepció Institucional a les Maries del Camí.

Dissabte 8 d’octubre, a les 18h, a l’Ateneu Juvenil. Actuació del Combo Folk corda a l'espectacle "Un dia de Cultura".

Divendres 14 d’octubre, a les 20.30h, al Parc del Pescador. Actuació del Combo Big-Band a la 7a mostra de Gastronomia "Cambrils Entrada al País del Vi.

Dissabte 12 de novembre, a les 12.30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Actuació del Grup de Flautes a l’acte de les Noces d’Or.

Dijous 24 de novembre, a les 18h, a la Sala Albéniz. Concert de Santa Cecília.

.- Actuació del Cor Petits Cantors, Grup de vent Bufa-Band i Orquestra OCA
.- Berenar a càrrec de l’AMPA per als assistents.
.- Grups de cambra de l'escola, a les 19.30h a la Sala Beethoven

Divendres 25 de novembre, a les 18h, a la Plaça de l’Ajuntament. Actuació dels Cors Petits Cantors, Kodaly i Vivace a l’acte inaugural d'Encesa de l'Enllumenat de Nadal.

Divendres 9 de desembre, a les 20h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Actuació de l'alumne de saxo i piano en l’acte de lliurament de les distincions honorífiques de Cambrils 2015.

Dimecres 14 i dissabte 17 de desembre. Participació dels cors Vivace i Adagio al Programa "Va d'Òpera".

Divendres 16 de desembre, a les 17h, a la residència Baix Camp. Actuació del quartet de saxos.

Dissabte 17 de desembre, a les 19h, a la Cripta de l'Ermita dela Verge del Camí. Lectura de “EL POEMA DE NADAL” de Josep Maria de Segarra, amb el Grup de Teatre Xerinola i acompanyament musical d’alumnes de l’escola.

Dimarts 20 de desembre, a les 17.30h, a la Residència Cambrils Suite. Actuació del Grup Juvenil de guitarres.

Dijous 22 de desembre, a les 18.30h, a l’Esglèsia de Sant Pere. L’Escola de Música amb la Marató de TV3. Concert Solidari.

Participen les següents formacions:
.- Orquestra de corda
.- Grups de Vent Bufa Band, Staccato i Crescendo
.- Conjunts Infantil i Juvenil de guitarres
.- Cors Petits Cantors, Kodaly, Vivace i Adagio
.- Combo Folk corda i Big-Band

Divendres 10 de febrer, a la Residència de la Gent Gran L'Onada de Riudoms. Actuació del Grup Juvenil de guitarres.

Dilluns 13 de febrer, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Actuació d'alumnes de violí i viola a l'Acte de Cloenda de l'any Gimbernat.

Dissabte 4 de març, de 9 a 18h, al Col·legi Pare MAnyanet de Reus. Participació del Grup de vent Staccato a la Trobada de Bandes de Nivell Elemental.

Dissabte 1 d’abril, de 10 a 14h, a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca, trobada de Corals Infantils. Participació del Cor Kodaly de l’EMMC.

Dimecres 5 d’abril a les 18h, al Passeig Albert, Concert Cambra Metalls. A càrrec dels alumnes de trompeta i trombó de l’EMMC.

Divendres 21 d’abril, participació de l’alumne de saxo David Ramós Llimós, al 4t Concurs Internacional de Saxòfon d’Andorra.

Divendres 21 d'abril, al Casal de la Gent Gran, Concert de l'orquestra de corda Kadenza, sota la direcció de Marcel Pascual.

Dissabte 6 de maig, de 16 a 21h, a l'Hosdpitalet de l'Infant, Concert Coral. Concert Conjunt amb cor Contraveus de Vila-seca. Amb la participació del Cor Vivace i Adagio de l’EMMC.

Diumenge 7 de maig, de 16 a 21h, a Sant Feliu de Llobregat, Concert Coral. Concert Conjunt amb cor Contraveus de Vila-seca. Amb la participació del Cor Vivace i Adagio de l’EMMC.

Dimecres 10 de maig, de 18.45 a 19.15h, al pavelló Municipal d'Esports de Cambrils, participació del Grup de vent Bufa Band a la Marató de la Sang.

Divendres 12 de maig. Participació d’alumnes de l’Escola a l’activitat “Música als Balcons” que es desenvolupa pel casc antic de Cambrils.

Diumenge 14 de maig. Participació d'Arnau Pons (alumne de trombó del professor Ivan Babiloni) al Concurs  de Trombó de Barcelona.

Dimarts 16 de maig de 2017, al Pavelló Municipal d’Esports de Cambrils, Cantata 2017 “El nen enamorat de la lluna”.

Dimecres 17 de maig, a les 22h,  a l’Escola Joan Ardèvol, Concert del Grup de vent Crescendo. Obra de Teatre de fi de curs dels alumnes del Joan Ardèvol, amb la participación del Grup de vent Crescendo de l’EMMC.

Dijous 18 de maig, a les 20.30h, a la Sala Beethoven, recital de l’alumne de flauta travessera Francesc Cortiella.

Dissabte 27 de maig, a les 18.30h, a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, participació del Grup de Flautes Tuttiflauti a al cicle de concerts “Pinzellades musicals”, que arriba a la seva XIV edició.

Dimarts 30 de maig, a les 18.30h, a la Parròquia de Santa Maria, concert de fi de curs a càrrec dels Cors de l’EMMC, amb la col·laboració de la Coral Infantil Verge del Camí.

Divendres 9 de juny, a les 17h, a la Cripta de l'Ermita de la verge del Camí, concert de Cloenda “Masterclass” de la professora de piano Lilianne Questel.

Dissabte 17 de juny, a les 20h, a la Cripta de l’Ermita de la Verge del Camí, concert de joves intèrprets. Actuacions de solistes i de grups de cambra.

Dimecres 21 de juny, a la parròquia de Santa Maria, Concert del dia internacional de la Música, a càrrec de les Orquestres de corda de l'escola.

Comparteix
EMMC 43850 - Cambrils Telèfon 977 368 102 Fax 977 794 019 escolamusica@cambrils.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet