Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cantata Els Músics de Bremen
Escola Municipal de Música de Cambrils
Esteu aquí: Inici / L' Escola / Concerts / Concerts / Curs 2015/16 - resum

Curs 2015/16 - resum

Aquests són els concerts i les col·laboracions en què han participat l'alumnat i el professorat del centre durant el curs 2015/16.

Dilluns 7 de setembre, a les 20h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Actuació del Quartet de Saxos a la Recepció Institucional a les Maries del Camí.

Divendres 16 d’octubre, a les 20h, a l’Escola de Música del Morell. Assaig conjunt del Grup de flautes de l’Escola de Música del Morell i el Grup de violoncels de l’EMMC.

Dissabte 17 d’octubre, a les 12h, al Parc del Pescador. Actuació del Combo Big-Band al Festival Mar de Jazz de Cambrils.

Dimecres 18 de novembre
, a les 17.45h, a la Sala Albéniz. Concert de Santa Cecília.
.- Actuació del Cor Petits Cantors, Grup de vent Bufa-Band i Orquestra OCA
.- Berenar a càrrec de l’AMPA per als assistents a les 18.15h.
.- Quartet de Trombons, Grups de cambra i Quartet de Saxos, a les 19h a la Sala Beethoven

Dissabte 21 de novembre, a les 12.30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Actuació del Quartet de Saxos a l’acte de les Noces d’Or.

Divendres 27 de novembre, a les 20.30h, al Castell de Vilafortuny. Concert de Santa Cecília (recaptació destinada a la Marató de TV3) amb la participació del Quartet de Saxos de l’EMMC.

Divendres 4 de desembre, a les 18h, a la Plaça de l’Ajuntament. Actuació dels Cors Petits Cantors, Kodaly, Vivace i Adagio a l’acte inaugural d'encesa de l'enllumenat de Nadal.

Divendres 11 de desembre, a les 20h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Actuació en l’acte de lliurament de les distincions honorífiques de Cambrils 2015.

Dimecres 16 de desembre, a les 17.30h, a la Sala Beethoven. Audició de Nadal a càrrec dels alumnes de piano (alumnes d’iniciació, aprenentatge bàsic).

Dissabte 19 de desembre, a les 19h, a la Cripta de l’Ermita de la Verge del Camí. Lectura de “EL POEMA DE NADAL” de Josep Maria de Segarra, amb el Grup de Teatre Xerinola i acompanyament musical d’alumnes de l’escola.

Dimarts 22 de desembre, a les 18h, a l’Esglèsia de Sant Pere. L’Escola de Música amb la Marató de TV3. Concert Solidari.
Participen les següents formacions:
.- Conjunts Infantil i Juvenil de guitarres
.- Cors Kodaly, Vivace i Adagio
.- Grup de Violoncels
.- Orquestres ORCA i Kadenza
.- Grup de Vent Staccato i Crescendo
.- Combo Big-Band

Dissabte 23 de gener, de 16 a 19h, a l’Escola de Música. Trobada del Grup de Flautes de l’Escola del Morell i el Grup de Violoncels de l’EMMC. Projecte “El Senyor dels Anells”.

Divendres 26 de febrer, a l’Escola de Música de El Morell. Assaig del Grup de Violoncels de l’EMMC. Projecte “El Senyor dels Anells”.

Dimarts 1 de març, al Casal de la Gent Gran. Actuació del departament de corda. Audició comentada.

Dissabte 12 de març, de 9.30 a 18h, a l’Escola Municipal de Música del Perelló. Participació del Grup de vent Staccato a la Trobada de Bandes de Nivell Elemental.

Dissabte 9 d'abril, de 10 a 14h, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Trobada de Corals infantils. Per celebrar el Xè aniversari de la Trobada es farà una Cantata conjunta amb els cors de diferents escoles i del conservatori. Participa el Cor Kodaly de l'escola amb la professora Reyes Gil.

Dissabte 16 d'abril, de 10.30 a 18h, a l’Escola Municipal de Música de Tarragona. V trobada de Flauta Travessera (alumnes a partir de 1r d'Aprenentatge bàsic).

Divendres 6 de maig, a les 18.30h, pels carrers del nucli antic, Música als balcons, amb la participació del Centre de Dansa Cambrils i alumnes de l'escola.

Divendres 20 de maig, a les 19h, al Conservatori de Reus. Concert dels Cors Vivace i Adagio. Musical "El fantasma de l'Òpera).

Divendres 20 de maig, a les 18h, al Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Projecte Tarda Cultural, organitzat per l'alumna Maria borràs. Concert del grup de vent Staccato, Quartet de Saxos i Combo Big-Band. Aportació voluntària que anirà íntegrament destinada a la Fundació Vedruna Projecte "Arc en Ciel i Espoir"

Dissabte 21 de maig, a les 12.30h, a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca. Concert a càrrec dels Cors de l'escola amb la professora Reyes Gil.

Dimarts 24 de maig, a les 19h, al Palau d'Esports de Cambrils. Cantata La Vaca Florinda. Participen els alumnes de 3r de primària de les escoles de Cambrils, a més d'alumnes i professorat de l'escola de música.

Divendres 17 de juny, a les 19.30h, al Teatre del Casal. Concert del Grup de Flautes de l'Escola del Morell, grup de violoncels i Combo Folk de l'EMMC.

Dissabte 18 de juny, a les 20h, a la Cripta de l'Ermita Verge del Camí de Cambrils. Concert de cloenda del curs a càrrec d'alumnes de l'escola. Actuació de solistes i grups de cambra.

Comparteix
EMMC 43850 - Cambrils Telèfon 977 368 102 Fax 977 794 019 escolamusica@cambrils.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet