Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
Ensenyament
Esteu aquí: Inici / Ensenyament / Serveis / PROTECCIÓ DE DADES / PROTECCIÓ DE DADES

PROTECCIÓ DE DADES

INFORMACIÓ ADDICIONAL I DETALLADA DEL TRACTAMENT DE LES DADES

  • Qui és el responsable del tractament de les dades

Identitat: Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils.

Adreça postal: Edifici Ateneu Juvenil i Centre de Formació l’Estudi- Avda. Horta de Santa Maria, 14, Cambrils.

Telèfon: 977 30 74 01

Adreça electrònica: ens@cambrils.cat

  • Amb quina finalitat tractem les dades

Per tramitar, gestionar i resoldre els processos d’orientació educativa i professional, formació i intermediació laboral.

  • Quan de temps conservem  les dades

Les dades es conserven de forma permanent.

  • Quina és la legitimació per al tractament de les dades

Tractem les vostres dades personals en missió d’interès públic i en l’exercici de poders públics, d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

  • A quins destinataris comunicarem les dades

Administracions i entitats públiques i privades, del tercer sector, empreses i centres educatius per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud, així com per a poder trametre informació sobre formació, orientació i ocupació i sobre els serveis que puguin ser del vostre interès. No se cediran les dades personals a tercers, llevat que hi obligui la normativa aplicable o hàgiu consentit prèviament.

  • Quins són els drets de les persones interessades i com es poden exercir

Quins són els vostres drets:

Teniu dret a obtenir informació sobre si al Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils estem tractant dades personals que us concerneixen, o no.

Com a persones interessades, teniu dret a accedir a les vostres dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals es van recollir.

Podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades d'acord amb les condicions establertes a l'article 18 del RGPD. En aquest cas, únicament tractarem les vostres dades per exercir o defensar reclamacions o en cas de protecció dels drets d'una altra persona física o jurídica o per raons d'interès públic important.

En determinades circumstàncies, podeu oposar-vos, motivant la vostra sol·licitud, al tractament de les vostres dades personals.

Com  podeu exercir els drets:

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, adreçant una sol·licitud o instància dirigida a l’Oficina d’Atenció el Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils (Plaça de l’Ajuntament, 4 - 43850 Cambrils), o al Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils (Edifici Ateneu Juvenil-Centre de Formació l’Estudi. Avda. Horta de Santa Maria, 14, 43850 Cambrils), o mitjançant correu electrònic (ens@cambrils.cat), indicant clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Quines vies de reclamació hi ha:

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

  • Més informació sobre els drets de les persones interessades:

http://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/drets/drets_dacces_rectificacio_cancellacio_i_oposicio_drets_arco

Comparteix
Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet