Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
Ensenyament

Escola de Famílies

El Pla Educatiu d’Entorn de Cambrils vol donar suport a les famílies en l’educació dels seus fills i filles, per això aquest any hem iniciat l’Escola de Famílies, mitjançant la qual oferirem xerrades, conferències i tallers. Aquesta informació i formació, en la qual també hi haurà un espai de preguntes i debat, pretén oferir eines que permetin millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels nostres infants i joves en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar.

La voluntat és que aquesta escola tingui continuïtat, que sigui  flexible i que canviï i millori a mesura que les famílies, centres educatius, AMPES i AFES, i altres agents educatius facin les seves aportacions i peticions.

Per aquest curs s’ha programat tres xerrades que es faran a l’Ateneu Juvenil- Centre de Formació L’Estudi a les 20 h :

Escola de Famílies - Programació (març-abril-maig)

Dimecres, 20 de març – Addiccions

Francesc Perendreu, President de l’Associació Catalana d’Addiccions Socials – ACENCAS, ens parlarà de la ludopatia, d’internet, de l’addicció a les compres, de l’addicció al sexe, de l’addicció als videojocs i de l’addicció afectiva.

+INFORMACIÓ

Dijous, 25 d’abril – Bullying i ciberbullying

Míriam Blesa, tècnica provincial de Projectes Educació per la Salut i Perspectiva de Gènere i Feminisme de la Creu Roja Joventut, ens parlarà de l’agressivitat i de la violència, del perquè del bullying, què fer davant d’una situació d’assetjament, com gestionar els conflictes. A més a més reflexionarem sobre l’ús que fem de les xarxes,...

+ INFORMACIÓ

Dijous, 23 de maig – La Sexualitat

La xerrada també conduïda per la tècnica provincial de la Creu Roja Joventut, Míriam Blesa, on ens parlarà de la salut sexual, de la sexualitat, de què és el sexe, de l’orientació sexual i diversitat, de com prendre mesures de protecció, desmuntarem mites, ...

+INFORMACIÓ

Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet