Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
Ensenyament

2018-2019 ACTIVITATS PEE

Aquest curs s'està fent:

El taller de llengua àrab, és una activitat realitzada en horari extraescolar, que pretén proporcionar als alumnes de llengua àrab la possibilitat d'aprendre'n la llengua escrita. Així com oferir possibilitats a tots els alumnes que vulguin aprendre una segona o tercera llengua.

El taller de tècniques d’estudi assistit en horari extraescolar es realitza a les mateixes escoles. El que es pretén és ajudar a l’alumnat més desfavorit a adquirir hàbits i tècniques d’organització i d’estudi, que puguin assolir les competències bàsiques en finalitzar una etapa educativa, i d’aquesta manera compensar les desigualtats en l’accés a l’educació.

Impartició de Tècniques d'Estudi Assistit amb un component lúdic i motivador, per tal de facilitar l'alumnat pugui seguir les classes formals a l'institut. L’activitat s’ adreça a l’alumnat identificat amb un perfil de possible abandonament del sistema educatiu, de 1r i 2n d’ESO, en els centres de titularitat pública.

  • Taller de rap per la prevenció de la islamofòbia als instituts de Cambrils i a la UEC.

L’objectiu primordial és desenvolupar la reflexió i l’esperit crític a través d’un àmbit artístic i creatiu. El tema tractar en aquests tallers és la islamofòbia, està centrat en això per la proximitat de l’atemptat del 2017. No obstant això, de manera implícita es treballen els temes de respecte i de convivència.

Mitjançant la qual oferirem xerrades, conferències i tallers. Aquesta informació i formació, en la qual també hi haurà un espai de preguntes. La voluntat és que aquesta escola tingui continuïtat, que sigui flexible i que canviï i millori a mesura que les famílies, centres educatius, AMPES i AFES, i altres agents educatius facin les seves aportacions i peticions.

Per a més informació clicar el nom del curs.

Comparteix
Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet