Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
Ensenyament
Esteu aquí: Inici / Ensenyament / Serveis / Programes educatius / "Descobreix Cambrils" / Programes i activitats / Cultura (Biblioteca, Arxiu i Museu)

Cultura (Biblioteca, Arxiu i Museu)

PROGRAMES I ACTIVITATS ORGANITZATS PEL MUSEU D’HISTÒRIA DE CAMBRILS, L’ARXIU MUNICIPAL I LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CAMBRILS

Aquí us informem de les propostes d’activitats que ofereixen aquests tres espais i dels nivells educatius als quals van dirigides.

En el cas d’estar interessats, el procediment a seguir és el següent:

1-   Empleneu el formulari que trobareu al link d’aquesta Web. (termini finalitzat)

Caldrà emplenar una sol·licitud per cadascuna de les activitats que vulgueu realitzat i no hi ha límit d’activitats.

El termini d’enviament de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2019.

2-   A continuació rebreu un correu de confirmació de rebuda de la sol·licitud (si no el rebeu en el termini d’una setmana, poseu-vos en contacte amb nosaltres).

3-   El departament d’Ensenyament realitzarà una tasca de coordinació amb els departaments implicats (Museu d’Història, Arxiu Municipal, Biblioteca Municipal i Patronat de Turisme*) i posteriorment  contactarà amb el centre per concretar dia i hora de desenvolupament de l’activitat. Si el centre està conforme, l’activitat quedarà confirmada.

*En el cas de requerir el trenet turístic com a mitjà de transport, el departament d’Ensenyament gestionarà directament la sortida amb el Patronat de Turisme, sense que calgui que el centre realitzi la petició expressa.

4-   El dia acordat, els responsables del Museu, l’Arxiu i la Biblioteca, rebran els alumnes del centre i desenvoluparan l’activitat demanada.

Activitats de la Biblioteca Municipal. Les activitats es realitzaran els dilluns, dimecres i dijous de 10 a 13 hores. (Web Biblioteca)

Programa de Coneixement de l’Entorn MUSEU. (web Museu)

Visites dinamitzades a l’Arxiu Municipal. (Web Arxiu)

En aquest enllaç podeu emplenar la Sol·licitud per les activitats que organitza l'àrea de Cultura. (fins el 31 d'octubre de 2019)

Comparteix
Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet