Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
Ensenyament
Esteu aquí: Inici / Ensenyament / Serveis / Consell Escolar Municipal / Consell Escolar Municipal

Consell Escolar Municipal

El Consell Escolar Municipal de Cambrils (CEM) és l'organisme sectorial de participació, consulta i assessorament en qualsevol aspecte de l'ensenyament dins l'àmbit municipal. A més, ha de canalitzar la informació i les aportacions entre la població i l'administració educativa que correspongui.

El marc de referència del CEM és la Llei reguladora dels consells escolars 25/1985 de 10 de desembre, desenvolupada pel Decret 404/1987, de 22 de desembre, el qual regula les bases generals d'organització i de funcionament dels consells escolars municipals.

Des de l’Ajuntament de Cambrils existeix la voluntat que aquest òrgan pugui canalitzar les capacitats participatives i d’implicació de la comunitat educativa del municipi.

Precisament, la participació i implicació de la comunitat educativa de Cambrils en el marc del Consell Escolar Municipal de Cambrils, es produirà de manera òptima sempre i quan estiguin tots els seus sectors representats i dimensionats de manera justa i correcta. Per aquesta raó, en el Consell Escolar de Cambrils el nombre de membres és més elevat del que exigeix la norma perquè es pretén que totes les tipologies de centre i sectors educatius hi siguin presents.

Igualment, aquest òrgan està dotat de competències que han de permetre a la comunitat educativa disposar de més eines i de més capacitat d’influència davant aquells aspectes que poden incidir sobre la política educativa al municipi.

Comparteix
Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet