Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
Ensenyament
Esteu aquí: Inici / Ensenyament / Centres / Escola Municipal de Música de Cambrils

Escola Municipal de Música de Cambrils

L’Escola Municipal de Música de Cambrils és una escola pública, activa, oberta i amb projecció a tot el poble de Cambrils, que actua com un agent dinamitzador i aglutinador de l’activitat musical i com a punt de referència de l’esperit cultural de Cambrils.

L’objectiu de l’escola és donar una formació musical de qualitat al major nombre possible d’alumnes, creant les condicions necessàries per tal d’aconseguir que la pràctica de la música, tant individual com en conjunt, sigui un fet totalment normalitzat a la nostra població, a més d'oferir la formació necessària a aquells alumnes que optin per la via professional en el món de la música.

Les agrupacions corals, els grups instrumentals de corda i vent i els diferents instruments solistes són la nostra marca d’identitat. Des de l’Escola volem contribuir mitjançant la música a crear una societat més justa i més lliure.

Activitat: Educació musical no reglada.

S’imparteixen ensenyaments de:

1‐ Nivell Sensibilització – A partir de 3 anys 2‐ Nivell Inicial 3‐ Nivell Elemental 4‐ Nivell Mitjà 5‐ Música a mida i Perfeccionament 6‐ Educació musical per adults Especialitats que s’imparteixen al centre: violi‐ viola‐ violoncel‐ contrabaix - viola de gamba‐ clarinet‐ saxo‐trompeta‐trombó‐ flauta travessera‐ cant- piano i guitarra

Llocs on participa:

Participa de manera activa en tots els actes que l’Ajuntament de Cambrils sol∙licita: Festes Verge del Camí, Noces d’Or, Premis literaris, Festivitat de Sant Pere Participacions i col∙laboracions amb altres escoles de música i conservatoris de la comarca.

Participació d’alumnes de manera individual i col∙lectiva als diferents concursos musicals i trobades que s’organitzen.

Adreça: Passeig Albert, s/n
C.P: 43850
Població: Cambrils
Nom director: Francesc sánchez
Nom cap d'estudis: Anna Amigó
Correu electrònic: escolamusica@cambrils.cat
Comparteix
Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet