Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Arxiu Municipal
Biblioteca Pública Municipal
Cripta de l'Ermita
Diumenges al Teatre
Museu d'Història
Patrimoni Cultural
Patrimoni Escultòric
Patrimoni Escultòric
Publicacions locals
Sales d'Exposicions
Tallers i  activitats culturals
Torre del Port
Esteu aquí: Inici / Cultura / Activitats culturals / Dia de la Dansa

Dia de la Dansa

Divendres, dia 27 d'abril a les 18 h al parc del Pinaret es va celebrar el Dia Internacional de la Dansa - DID.

Dia de la Dansa 2018

 

L'esdeveniment es va iniciar amb la lectura del Missatge del Dia Internacional de la Dansa. Seguidament els alumnes de cada centre van interpretar diversos números de dansa.

L'acte el va organitzar el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, juntament amb el Centre de Dansa Cambrils i Estudi Giselle. I amb la participació de l'Associació Vital Esports.

Aquest any, l’Ajuntament de Cambrils també ha volgut reconèixer l’esforç que fan les alumnes de Dansa i donar suport al seu aprenentatge i difusió i és per això que ha es va acordar concedir dues beques de 400 € cada una a cada escola de Dansa de Cambrils . Els centres han fet una selecció entre les seves alumnes i es van lliurar a les nenes seleccionades per a cada Centre unes beques per tal de col·laborar en la seva formació artística  i puguin  millorar dia a dia.

El Dia Internacional de la Dansa és un acte molt participatiu, aquesta any, la imatge també és  de l'artista David Callau que va cedir l'obra perquè protagonitzés el cartell de l'eidició del DID'16 i de l'edició DID'17.Comparteix
Àrea de Cultura Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tel. 977 36 84 84

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet