Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Tecnologia / eGovern / Identitat digital

Identitat digital

La identitat digital garanteix la identitat de les persones a Internet per permetre operar assegurant la integritat de les dades que envieu, així com la seva confidencialitat. Per tant és un element importantíssim per usar els serveis d'Administració electrònica

 

Per a què serveix ?

 

-Identificar-se fefaentment en entorns on-line
-Signar documents legals mitjançant internet
-Assegurar la seva identitat
-Garantir i protegir la informació tramesa per internet

Com el puc aconseguir ?

 

Pot obtenir el seu certificat personal idCAT de forma presencial a qualsevol de les oficines d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament de Cambrils o bé de forma telemàtica mitjançant les següents passes:

1. A través del web de l'Agència Catalana de Certificació es pot accedir a la pàgina de sol·licitud www.idcat.cat, des del punt 1-Sol·licitud. En aquesta pàgina trobareu un formulari que us permetrà introduir les dades necessàries per obtenir la identitat digital: nom, cognoms, document acreditatiu d'identitat, adreça electrònica, etc. Un cop introduïdes les dades s'emmagatzema la petició per tal que pugui ser validada.

2. En finalitzar el pas 1, i tenint en compte el codi postal del peticionari, l'aplicació l'informarà de les diferents oficines on es podrà identificar personalment amb el document acreditatiu d'identitat.

 

En què em pot ajudar l'Ajuntament de Cambrils ?

 

idcat.gif

L'Ajuntament de cambrils, al novembre de 2008, es constitueix com entitat de registre de l'Agència Catalana de certificació (CATCert) per l'emissió de certificats digitals a la ciutadania.

Per tant, pot acudir a l'Ajuntament per obtenir el seu idCAT personal.

 

dnie

L'Ajuntament de Cambrils ofereix el servei de sol·licitud/renovació de DNI. Pot contactar per tal de sol·licitar cita prèvia i poder obtenir el seu DNI electrònic.

Pot consultar-ne les dades del tràmit aquí >

 

Videotutorials

 

Pots accedir al Canal Youtube de idCAT per tal que t'ajudi tant en la configuració dels vostres certificats digitals, així com poder-ne consultar els usos que pots fer amb la teva identitat digital

Accedir als videotutorials
Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet