Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Tecnologia / eGovern / eCambrils

eCambrils

Projecte de modernització administrativa aconseguint una administració més àgils i aficaç, permetent al ciutadà relacionar-se amb l'Ajuntament de Cambrils per mitjans telemàtics

e-Cambrils

 

Un dels principals objectius de l'Ajuntament de Cambrils, és avançar en l'e-Govern. S'ha integrat i transformat la informació, els processos i el canvi de paradigma de la relació amb la ciutadania. En definitiva, ha assumit la Gestió Integral del Coneixement en el seu sentit més ampli.Això implica canviar el model cultural i de gestió, passant d'una administració reactiva a una altra de proactiva.

L'e-Govern és una eina que ha de permetre avançar en l'e-Governança, entenent com Governança l'art o la forma de governar amb l'objectiu d'obtenir un desenvolupament econòmic, social i institucional perdurable, mitjançant la promoció d'un equilibri sa entre l'Administració, la societat civil i el mercat i les empreses.


La Llei 11/2007 d'Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics reconeix el dret dels ciutadans a relacionar-se amb les administracions públiques utilitzant mitjans electrònics per exercir els drets que s'hi preveuen i establir les obligacions específiques corresponents de les administracions públiques. En conseqüència, és responsabilitat de l'Administració aprofitar aquest impuls per avançar en l'e-Govern i promoure un canvi cultural i de model de gestió en la seva relació amb la ciutadania.

 

Oficina virtual de Tràmits

 

És la plataforma resultant del projecte on es consoliden tots els serveis públics electrònics 24 hores al dia x 7 dies la setmana. L'Ajuntament al seu serveis en qualsevol moment. Des de l'Oficina virtual vostè podrà accedir a  :

1. Iniciar la sol·licitud de tràmits i serveis per mitjans electrònics (registre electrònic)

2. Accedir a la informació que l'Ajuntament de Cambrils disposa sobre vostè i sobre els seus tributs i procediments (Carpeta Ciutadana)

3. Consultar l'estat de tramitació de les seves sol·licituds i expedients.

4. Matriculació als cursos i activitats que organitzen diferents serveis de l'Ajuntament de Cambrils.

5. Pagament on-line dels seus impostos així com matrícules a cursos de formació.

6. Si és proveïdor, podrà presentar les factures en format electrònic, format factura-e

7. Accedir a la seva bústia de notificacions electròniques

8. Validar documents electrònics emesos per l'Ajuntament, per part d'altres organismes públics així com tercers interessats.

 

Accedir a Oficina Virtual de Tràmits

 

El projecte, en les seves diferents fases, ha estat cofinançat per

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet