Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Salut Pública / Seguretat i Higiene dels Aliments / Els autocontrols als establiments sanitaris: els prerequisits

Els autocontrols als establiments sanitaris: els prerequisits

ELS AUTOCONTROLS ALS ESTABLIMENTS SANITARIS La producció d'aliments segurs per al consum humà requereix una sòlida base de condicions i pràctiques higièniques que evitin la introducció d'agents perillosos, l'augment de la càrrega microbiològica o l'acumulació de residus i altres agents químics o físics en els aliments, de forma directa o indirecta. Aquestes pràctiques proporcionen l'entorn bàsic i les condicions necessàries per a la producció d'aliments segurs, i es coneixen amb el nom de "prerequisits".

 

LA GUIA D’AUTOCONTROLS DE CAMBRILS

Amb l’objectiu de facilitar a totes aquelles persones del municipi de Cambrils que es dediquen  a l'elaboració, venda i servei de productes alimentaris, una eina àgil i flexible per poder aplicar als establiments i així  garantir la seguretat dels seus productes des de la producció fins la venda al consumidor final, s’ha creat la Guia d’Autocontrols de Cambrils.

 

TALLERS DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA

 

El taller de formació gratuïts adreçat als establiments dedicats a la venda i servei de productes alimentaris, per ajudar a gestionar la millora de la qualitat del seu servei, titulat  Riscos Sanitaris: Prerequisits va orientat a informar sobre les normes sanitàries que fixen els requisits d’higiene que han de complir els productes alimentaris.

TALLER 2014:

El Taller de formació "Riscos Sanitaris: Prerequisits" emmarcar dins les Jornades de la Galera que organitza l'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils, és un taller que organitza l'Àrea de Salut Pública i què està dirigit als comerços minorista dedicats a l'elaboració, venda i servei de productes alimentaris.

Dades del curs 

La durada d'aquest taller és de 3 h repartides en dos sessions i es farà a la sala polivalent del 1r pis del centre l’Estudi, c/ Horta de Santa Maria, 14:

  • Dia 12 de febrer de 16.30 a 18.00h
  • Dia 19 de febrer de 16.30 a 18.00h
  • Taller gratuït

Les inscripcions es poden fer del 20-01 al 10-02 per e-mail a pisal@cambrils.org,  presentar-se al Servei Municipal de Salut (Plaça de l’Ajuntament, 4. Planta 1a) o trucant al 977 79 45 79 ext. 2226. Caldrà indicar el nom i cognom dels assistents, el DNI, el nom comercial de l'activitat, l'adreça de l'activitat, correu electrònic i telèfon.

Més informació al Servei Municipal de Salut Pública.

Col·labora l'ASPCAT

 

 

 

Als fitxers adjunts podeu descarregar-vos tant els Plans d'Autocontrols com les Fitxes de registres:

arxivat sota:
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet