Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Salut Pública / Seguretat i Higiene dels Aliments / Declaracions responsables d'activitats alimentàries

Declaracions responsables d'activitats alimentàries

És el règim d'intervenció pel qual la persona interessada declara, sota la seva responsabilitat, les dades de l'establiment i de l'activitat i manifesta que compleix i aplica els requisits establerts a la legislació sanitària i que es compromet a mantenir-ne el compliment durant l'exercici d'aquesta activitat.

S'aplica als establiments, empreses alimentàries que manipulin, envasin, emmagatzemin o serveixin aliments per a la seva venda o entrega in situ al consumidor final, amb o sense repartiment a domicili, per a col·lectivitats, així com quan aquests subministren a altres establiments d'aquestes mateixes característiques, i es tracti d'una activitat marginal en termes tant econòmics com de producció, respecte de la realitzada per aquells, que es dugui a terme en l'àmbit de la unitat sanitària local, zona de salut o territori d'iguals característiques o finalitat que defineixi l'autoritat competent corresponent.

A qui va dirigit?

A les persones físiques o jurídiques que volen obrir un establiment on es comercialitzen o serveixen aliments, o el seu representant legal. En aquest cas s'ha de declarar la representació amb la qual s'actua.

S'ha de presentar abans de l'inici de l'activitat si l'establiment està subjecte a llicència, juntament amb la comunicació prèvia o declaració responsable de l'establiment si està subjecte a algun d'aquests règims.

Model de declaració responsable i altres documents d'utilitat

Per tramitar les corresponents llicències d'activitats d'establiments alimentaris o per poder atorgar el NRM respectiu, haureu de dirigir-vos al tràmit corresponent i seguir les instruccions en funció de l'activitat:

(als tràmits de les 4 primeres fitxes, s'ha d'adjuntar també la que trobareu amb el nom de F2901.01_DRSA, corresponent a les dades generals)

  1. FITXA1-Declaració responsable per activitats de venta especialitzada (carnisseries, peixateries, fleques, fruiteries...)
  2. FITXA 2-Declaració responsable per establiment polivalent (supermercats, queviures, botigues congelats...)
  3. FITXA 3-Declaració responsable per establiment de restauració (bars, restaurants, venda de menjars...)
  4. FITXA 4-Declaració responsable per obrador no annex a la botiga
  5. Declaració responsable: mercats no sedentari (i annex de recomanacions)

 

Memòria descriptiva d'esdeveniments puntuals sense ànim de lucre (i díptic informatiu i recomanacions)

Si sol·liciteu a un departament en concret autorització per duu a terme fires, celebracions, festes, o altres esdeveniments que impliqui realitzar alguna activitat alimentària, haureu de seguier el següent tràmit:

Memòria descriptiva per a esdeveniments amb elaboració de menjar

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet