Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Salut Pública / Directori Salut

Directori Salut

Relació de serveis, equipaments relacionats amb la Salut a Cambrils.

DEA- Casal Mpal Gent Gran

Zona Eixample Vila, Casal Gent Gran i Ateneu Juvenil, i Horta de Santa Maria Instal·lat a la façana del Casal de la Gent Gran - Biblioteca Municipal, cobreix les necessitats de la zona de l'eixample-vila i també dels barris de la Parellada i de la Pallisa.

DEA- Casal Mpal Gent Gran - Llegir Més

DEA- Centre Cívic Vilafortuny

Zona de Vilafortuny Nord Instal·lat a l'entrada del Centre Cívic de Vilafortuny a l'Av. Castell de Vilafortuny, 33, cobreix les necessitats de la zona nord de Vilafortuny.

DEA- Centre Cívic Vilafortuny - Llegir Més

DEA- Centre salvament platges

Zona de Regueral, Cambrils Badia i Cavet i les seves platges Instal·lat a les instal·lacions del centre d'emergències de platges de l'Avinguda Diputació, cobreix així la zona de Cambrils Badia, Sol Cambrils, Cavet i les seves platges.

DEA- Centre salvament platges - Llegir Més

DEA- Club Nàutic

Instal·lat al Passeig Miramar davant el Club Nàutic, és propietat de Ports de la Generalitat.

DEA- Club Nàutic - Llegir Més

DEA- E.S. Vilafortuny

Zona del Cap de Sant Pere Instal·lat a la façana de les instal·lacions de la benzinera E.S. de Vilafortuny de l'avinguda Diputació cantonada amb avinguda Mas Clariana, cobreix les necessitats de la zona de Cambrils del Cap de Sant Pere i les seves platges.

DEA- E.S. Vilafortuny - Llegir Més

DEA- Farmàcia Barcelona

Zona de la Vila Centre, Parellada, Pallisa Instal·lat a la façana de la Farmàcia Barcelona de l'Av. Independència, 1, cobrint les necessitats de la zona de la vila i dels barris de la parellada i de la Pallisa, i per proximitat Nou Cambrils i Raval de Gràcia.

DEA- Farmàcia Barcelona - Llegir Més

DEA- Farmàcia Borràs

Zona de Vilafortuny  Sud Instal·lat a la façana de la Farmàcia Borràs de l'Av. Diputació, 70, cobreix les necessitats de la zona de Cambrils Vilafortuny Sud i les seves platges.

DEA- Farmàcia Borràs - Llegir Més

DEA- Farmàcia Hernández

Zona dels barris i platges de Ponent Instal·lat a la façana de la Farmàcia Hernández del Pg. Marítim de Ponent, cantonada amb carrer Golf de Sant Jordi, 2, cobreix les necessitats de la zona de Ponent.

DEA- Farmàcia Hernández - Llegir Més

DEA- Farmàcia Valls

Zona barri de la Marina i Eixample Port Instal·lat a la façana de la Farmàcia Valls de la Rambla Jaume I, 11, cobreix les necessitats de la zona dels barris de la Marina i de l'Eixample Platja.

DEA- Farmàcia Valls - Llegir Més

DEA- Palau Municipal d'Esports

Instal·lat a la paret lateral del Hospital Lleuger de Cambrils enfront de la paret lateral del pavelló, cobreix les necessitats de les instal·lacions esportives i de tot el centre direccional i Raval de Gràcia.

DEA- Palau Municipal d'Esports - Llegir Més

DEA- Zona esportiva municipal - Pinaret

Instal·lat a l'interior de les instal·lacions dels vestuaris dels camps de futbol 1 i 2, cobrint així les necessitats de tota la zona esportiva municipal, camps de futbol 1-2 i 3 i la pista d'atletisme.

DEA- Zona esportiva municipal - Pinaret - Llegir Més

Comparteix
arxivat sota: , ,
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet