Platja per a Gossos

Està prohibida la circulació, permanència i bany d’animals a les platges des de l’1 d’abril fins al 31 d’octubre, ambdós inclosos, excepte a la zona de platja habilitada per a gossos situada a la desembocadura de la riera d’Alforja, en el tram delimitat.

Pescar amb Canya a Cambrils

D'acord amb el Pla d'Usos dels serveis de temporada, del 15 de maig fins al 15 de setembre, de 21 a 3h de la matinada, es permet la pesca amb canya a totes les platges de Cambrils, excepte a les platges confrontades amb la “Reserva Marina” (situada davant de la platja del Cavet i Prat d’En Forés-Regueral). Fora d’aquestes dates, del 16 de setembre fins el 14 de maig, es permet la pesca amb canya a totes les platges i en qualsevol horari, excepte a les platges confrontades amb la “Reserva Marina” ((situada davant de la platja del Cavet i Prat d’En Forés-Regueral). En tots els casos, esta prohibida la pesca i l'accés a les esculleres i espigons a les platges.

Visor de Costes

Amb aquest visor es poden veure els serveis que ofereixen les platges del litoral català

Accessibilitat - Bany Adaptat

Per a aquesta temporada, a partir de l'1 de juny i fins el 30 de setembre, als Centres de Coordinació de SOS de la Platja Prat d'En Forès - El Regueral (Cambrils Centre), Platja de Vilafortuny (Cambrils Llevant) i la Platja de la Llosa (Cambrils Ponent) s'ofereixen serveis integrals per a les persones amb mobilitat reduïda, entre ells l'atenció especialitzada i el de Bany Adaptat amb Cadires Amfíbies.

Mini Club - FORA DE SERVEI PER LA COVID-19-

Des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost, es fiquen en marxa els Mini Clubs, servei públic i gratuït municipal que s'ofereix a les Platges Prat d'En Forés - Regueral i Platja del Cavet. Els petits usuaris de les platges, de 4 a 10 anys, podran gaudir durant 1 hora d'activitats i tallers, tots els dies de la setmana, de matí i tarda, de 10.30 a 13.30h i de 17:00 a 19:00h, i...sense els pares!

Campanyes Ambientals i Activitats "La Mar de salades"

Durant tot l'any, es realitzen diverses campanyes ambientals que consisteixen en netejar i recollir residus de les platges amb voluntaris. I Durant els mesos de juliol i agost, a la platges de Cambrils també es realitzen diferents campanyes, activitats i tallers informatius dirigits als banyistes, per tal de difondre coneixements sobre temes de seguretat, temes ambientals i de conducta a les platges.

Espais Naturals d'Interès

A Cambrils podem trobar diferents zones naturals d'interès mediambiental, als quals convidem a conèixer i a protegir, ja que formen part de la identitat del municipi i aporten un valor afegit al nostre poble.