Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Participació ciutadana / OMIC OFICINA MUNICIPAL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR / Conveni amb la Unió de Consumidors de Catalunya

Conveni amb la Unió de Consumidors de Catalunya

El passat 24 de març de 2017, coincidint amb la posada en marxa de l'Oficina Municipal del Consumidor de Cambrils, es va realitzar la signatura del conveni marc de col·laboració entre
Data de publicació: 24/04/2017
Temàtica: Participació

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Cambrils i l'Associació de Consumidors de Catalunya

El conveni marc té per objecte fixar les línies de col·laboració entre l'Ajuntament de Cambrils i la Unió de Consumidors de Catalunya -UCC per a promoure i desenvolupar conjuntament accions de col·laboració i cooperació en matèria de consum en general.

En el marc d'aquest conveni, la Unió de Consumidors de Catalunya va dur a terme una sessió informativa el passat 24 de març, al Centre Cultural, sobre les clàusules terra. La xerrada, a càrrec del tècnic jurídic de la UCC, Sr. Raimon Margalef, va respondre els dubtes més inmediats sobre les clàusules terra hipotecàries i l'HRPH (índex de referencia per calcular l'interès dels prèstecs hipotecaris).

Si voleu més informació i un assessorament més personalitzat sobre les clàusules terra, demaneu cita a l'OMIC, a través del mail omic@cambrils.org o bé al telèfon a l'OAC, al telèfon 977 794579.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet