Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Participació ciutadana / Associacions / Directori Entitats

DIRECTORI ENTITATS

Acció social, cultural, recreativa i solidària de veterans de Vandellós II

Objectius en l'àmbit social: mantindre els llaços d'amistat, companyonia i col·laboració, així com el patrocini, representació i gestió dels interessos comuns dels seus socis. Promoure el foment de la cultura en totes les seves manifestacions, esportives i recreatives. La solidaritat a nivell personal i econòmica dels socis amb projectes d'ONG dedicats a eradicar la pobresa, la marginació ...

Acció social, cultural, recreativa i solidària de veterans de Vandellós II - Llegir Més

ADER Associació de Malalts del Ronyó

Assessorament. Informació. Derivació especialitzada i sensibilització.

ADER Associació de Malalts del Ronyó - Llegir Més

AFICAM Afectats de la fibromiàlgia de Cambrils

Assessorar els malalts de fibromiàlgia. Realitzar teràpies individualitzades i familiars. Donar a conèixer la malaltia. Donar informació per millorar la qualitat de vida dels afectats. Aconseguir que la fibromiàlgia sigui reconeguda com una malaltia invalida.

AFICAM Afectats de la fibromiàlgia de Cambrils - Llegir Més

AFMAC Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer de Cambrils

ACTULAMENT AQUESTA ASSOCIACIÓ NO ESTÀ EN FUNCIONAMENT, ESTÀ INACTIVA Millorar la qualitat de vida dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars Establir i afavorir les relacions entre les families dels malalts d'Alzheimer. Oferir uns serveis humans i professionals.

AFMAC Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer de Cambrils - Llegir Més

Agrupació Fotogràfica de Cambrils

Treballar a nivell general en la recerca, recull i recuperació d'imatges fotogràfiques antigues o modernes tant en la vessant documental sobre Cambrils, com en treball fotogràfic d'autor.

Agrupació Fotogràfica de Cambrils - Llegir Més

Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils

Que cada noi i noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat de formar-los com a persones solidàries i compromeses amb la societat que els envolta.

Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils - Llegir Més

ALPICC Asociación Latinoamericana para la Integración y la Cultura de Cambrils

Transmetre la cultura llatinoamericana a través de la música (cant i dansa), les expressions artístiques i els aspectes culinaris. Integrar el col·lectiu llatinoamericà dins la nova societat, amb accessos a cursos de català, i altres.

ALPICC Asociación Latinoamericana para la Integración y la Cultura de Cambrils - Llegir Més

Amics d'Ak Benn

La cooperació internacional pel desenvolupament dels països del tercer món. La sensibilització interna respecte els problemes dels països del tercer món. El desenvolupament del comerç just. La cooperació amb associacions i entitats dels països d'origen.

Amics d'Ak Benn - Llegir Més

Amics de la sardana de Cambrils

Fomentar la relació de les persones mitjtçant la sardana i altres dances. Promoure i difondre la sardana i la cultura tradicional de Catalunya.

Amics de la sardana de Cambrils - Llegir Més

AMPA CEIP Cambrils

Donar suport i assistència als membres de l'associació: pares, tutors, professors i alumnes del centre en qualsevol tema relacionat amb l'educació. Promoure la participació dels pares en el control i gestió del centre i en el consell escolar. Facilitar la col·laboració del centre en els àmbits social, cultural, econòmic i laboral de l'entorn. Programació d'activitats complementàries, ...

AMPA CEIP Cambrils - Llegir Més

AMPA CEIP Guillem Fortuny

Estructurar la participació col·lectiva de mares i pares d'alumnes al servei del conjunt de la comunitat educativa. Gestionar els recursos que les mares i pares associats aporten. Organitzar activitats per als alumnes i també per als pares, si s'escau.

AMPA CEIP Guillem Fortuny - Llegir Més

AMPA CEIP Joan Ardèvol

Col·laborar amb el Centre amb el projecte educatiu pel benestar dels nostres fills i filles. Programar amb el Centre Docent les activitats cultruals, pedagògiques, esportives, recreatives i socials.

AMPA CEIP Joan Ardèvol - Llegir Més

AMPA CEIP La Bòbila

Donar suport i assistència als membres de l'associació i, en general, als pares i els tutors, els professors i els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills i, en general, de tots els alumnes matriculats al centre. Promoure la participació dels pares dels alumnes en la gestió del centre. Assistir els pares ...

AMPA CEIP La Bòbila - Llegir Més

AMPA CEIP Marinada

Donar suport i assistència als membres de l'associació i participar en l'educació dels alumnes matriculats. Promoure la participació dels pares. Col·laborar en activitats educatives del centre. Promoure activitats de formació dels pares.

AMPA CEIP Marinada - Llegir Més

AMPA de l'Escola Municipal de Música

Donar suport i assistència als pares, tutors, professors i alumnes del centre i participar en l'educació de tots els alumnes matriculats al centre. Promoure la participació dels pares en la gestió del centre.

AMPA de l'Escola Municipal de Música - Llegir Més

AMPA del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Donar suport i assitència als membres de l'associació. Promoure la representació i participació dels pares dels alumnes en els consells escolars. Facilitar la col·laboració del centre en l'àmbit social, cultural, econòmic i laboral de l'entorn.

AMPA del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer - Llegir Més

AMPA Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils

Ajudar als pares en tot el que té repercussió en l'educació dels seus fills i col·laborar amb les activitats educatives del centre. Promoure la participació dels pares dels alumnes en la gestió del centre. Afavorir i garantir la relació amb activitats.

AMPA Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils - Llegir Més

AMPA IES Cambrils

Donar suport i assistència als pares, tutors, professors i alumnes del centre i participar en l'educació de tots els alumnes matriculats al centre. Promoure la participació dels pares en la gestió del centre. Col·laborar en les activitats.

AMPA IES Cambrils - Llegir Més

AMPA IES LA MAR DE LA FRAU

Donar suport i assistència als membres de l'associació, i en general, a tota la comunitat educativa. Promoure i assistir les mares i pares en l'exercici del seu dret a intervenir en el control i gestió dels recursos financers, materials i humans.

AMPA IES LA MAR DE LA FRAU - Llegir Més

AMPA IES Ramón Berenguer IV

Ajudar els pares en qualsevol dubte, problema o necessitat que tinguin. Programar activitats per als alumnes.

AMPA IES Ramón Berenguer IV - Llegir Més

AMPA Llar d'Infants La Cuca

Donar suport i assistència als membres de l'associació i, en general, als pares i els tutors, els professors i els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills i, en general, de tots els alumnes matriculats al centre. Promoure la participació dels pares dels alumnes en la gestió del centre. Assistir els pares ...

AMPA Llar d'Infants La Cuca - Llegir Més

AMPA Llar d'infants Maria Dolors Medina

Donar suport i assistència als membres de l'associació i, en general, als pares i els tutors, els professors i els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a d'educació dels seus fills i, en general, de tots els alumnes matriculats al centre. Promoure la participació dels pares dels alumnes en la gestió del centre. Assistir els pares ...

AMPA Llar d'infants Maria Dolors Medina - Llegir Més

AQUA Associació de persones afectades químiques ambientals

Desenvolupar i promoure a nivell social així com individual la lluita contra les exposicions químiques ambientals.

AQUA Associació de persones afectades químiques ambientals - Llegir Més

ARJAU

Recuperació i difusió del patrimoni marítim de Cambrils i la seva mar. Recuperació de la vela llatina i la seva navegació.

ARJAU - Llegir Més

Asociació de Propietaris del Regueral

Defensar i vetllar els interessos dels propietaris a fi d'aconseguir la millora constant de la qualitat de vida de totes les persones que hi viuen. Amb aquestes finalitats podrà organitzar les activitats que consideri convenients.

Asociació de Propietaris del Regueral - Llegir Més

Asociació de Veïns Aplec Vilafortuny Jardins

Conservació i manteniment dels jardins. Promoure actes culturals. Defensar els interessos generals dels veïns. Informar i instruir als veïns de totes aquelles qüestions que afecten al seu interès general.

Asociació de Veïns Aplec Vilafortuny Jardins - Llegir Més

Asociació NEEM Bangalore

Promoure l'opinió, sensibilització i cooperació al desenvolupament de l'acció social als països empobrits i en vies de desenvolupament. Promoure els valors culturals que conformen les arrels profundes de la comunitat de tots els pobles. Contribuir al diàleg entre les diferents sensibilitzacions del món polític i intel·lectual. Desenvolupar activitats adreçades a dignificar la ...

Asociació NEEM Bangalore - Llegir Més

Asociación cultural y medios de difución Escacs 22 Cambrils

INACTIVA. Impulsar el coneixement i estima entre els radioaficionats. Fomentar la pràctica i coneixement de la radioafició en tot tipus d'actes i activitats. Impulsar la investigació radiofònica i de comunicació en general. Fomentar i realitzar activitats socioculturals. Promoure i realitzar activitats fisicoesportives.

Asociación cultural y medios de difución Escacs 22 Cambrils - Llegir Més

Asociación Islámica de Cambrils

Associació que vol donar a conèixer la cultura, tradició i creences de la comunitat a la que representa buscant la plena integració dels seus membres mitjançant cursos, exposicions, reunions, actes esportius, etc., per tal de millorar la convivència.

Asociación Islámica de Cambrils - Llegir Més

Assemblea Nacional Catalana

- Impulsar i defensar la plena recuperació col·lectiva de la identitat de la nació catalana, els seus drets i els seus valors, i fer-ne difusió - Promoure la creació de les condicions socials favorables per avançar en al constitució d’un estat propi social, democràtic i independent - Aglutinar totes aquelles persones que treballen amb objectius afins als de l’ANC des de tota mena de grups, ...

Assemblea Nacional Catalana - Llegir Més

Associació AIXOPLUC, Centre d'escolta Activa

donar el servei d'escolta activa per acompañar i donar suport emocional a les persones en l'elaboració del dol

Associació AIXOPLUC, Centre d'escolta Activa - Llegir Més

Associació AMIGATS Cambrils-Vilafortuny

Millora de la convivència entre els gats de carrer i els veïns, així com control i seguiment de les colònies felines del nucli urbà de Cambrils i Vilafortuny mitjançant l'esterilització, marcatge i control sanitari realitzat per veterinaris i col·laboradors. També ofereix assessorament i informació al ciutadà sobre hàbits d'alimentació i higiene de les colònies. Finalment també vol promoure i ...

Associació AMIGATS Cambrils-Vilafortuny - Llegir Més

Associació Antics Alumnes del Centre de Dansa de Cambrils

Promocionar tot tipus de dansa, arts escèniques, organització de festivals, cicles monogràfics, cursos nacionals i internacionals, concursos, premis, edició i publicació de llibres, organització de viatges culturals.

Associació Antics Alumnes del Centre de Dansa de Cambrils - Llegir Més

Associació Asperger del Camp de Tarragona

Promoure el bé comú de les persones amb síndrome d'Asperger, socis o fills d'associats, a través d'activitats assistencials, educatives, recreatives, culturals i esportives, mitjançant la promoció, creació, organització o patrocini de centres de diagnosi o avaluació.

Associació Asperger del Camp de Tarragona - Llegir Més

Associació Cambrils DEEP HOUSE

Promoció i difusió per i amb tots els mitjans possibles de la música electrònica en general, i els estils House, Deep House i Tech House en particular. Col·laboració amb tot tipus d’entitats, privades i públiques i particulars amb fins ètics, benèfics, solidaris i sostenibles, per a la promoció i difusió de la música electrònica en general, i els estils House, Deep House i Tech House en ...

Associació Cambrils DEEP HOUSE - Llegir Més

Associació Cambrils Ornitològic

CTUALMETN AQUESTA ASSOCIACIÓ ESTÀ INACTIVA, NO FUNCIONA OBJECTIUS: Fomentar l'afició a l'ornitologia. Promoure el perfeccionament de les espècies reconegudes. Inculcar l'amor per les aus, la seva protecció i reproducció en captivitat. Fomentar la pràctica de l'activitat física, esportiva i cultural. Organitzar exposicions per als ciutadans. Promoure la competició social. ...

Associació Cambrils Ornitològic - Llegir Més

ASSOCIACIÓ CAMBRILS SOCIETAS COQVINÀRIA

- Aprendre i divulgar les tècniques gastronòmiques i vinícoles - Promocionar i difondre la cultura gastronómica mediterrània, especialmente la de Cambrils i la seva área d'influència. - Propiciar i estimular les relacions d'amistat entre els membres de l'associació. - Qualsevol altra activitat que es trobi directa o indirectament relacionada amb els objectius principals i que podrán ser ...

ASSOCIACIÓ CAMBRILS SOCIETAS COQVINÀRIA - Llegir Més

Associació Cambrils Solidari Tots Plegats

AQUESTA ASSOCIACIÓ ESTÀ ACTUALMENT INACTIVA. ESTA DE BAIXA. JA NO FUNCIONA. Donar resposta a la nova situació de pobresa de residents a Cambrils que són víctimes de la crisi econòmica actual, proporcionant-los aliments i altres recursos per a la família i la llar. Aconseguir aportacions econòmiques de diferents sectors: particulars, empresariat, associacions i entitats solidàries.

Associació Cambrils Solidari Tots Plegats - Llegir Més

Associació Catalana d'Enginyeria sense Fronteres

Cooperar en la consecució d'una societat internacional justa, ja sigui realitzant tasques d'incidència, educació per al desenvolupament i sensibilització en l'àmbit universitari o professional, com de projectes de desenvolupament en els països empobrits. L'associació és apartidista, aconfessional i independent respecte d'altres entitats.

Associació Catalana d'Enginyeria sense Fronteres - Llegir Més

Associació Centre d'Activitats Mar i Muntanya de Cambrils

- promoure els valors de l'esforç i superació personal i compartir experiències en el medi ambient - organitzar sortides de descoberta de la natura  en familia - realizar activitats : excursions a peu, en btt, esquí, i mar, incloent la orientació, el running i el treball en equip

Associació Centre d'Activitats Mar i Muntanya de Cambrils - Llegir Més

Associació Cívica Cambrilenca Dialeg De Nou

ACTUALMENT ESTÀ INACTIVA, SENSE FUNCIONAMENT Promoure tota clase d'activitats tant pel divertiment com culturals per la gent del barri de l'Eixample Platja de Cambrils, així com promoure la vida social i veïnal del seu entorn.

Associació Cívica Cambrilenca Dialeg De Nou - Llegir Més

Associació Club de Pensionistes de la Casa del Mar de Cambrils

Fomentar la convivència entre els socis i jubilats en general, mijançant l'organització d'actititats cíviques, socio-culturals i festives. Col·laborar en el foment i organització d'activitats pròpies dels pensionistes. Potenciar la solidaritat i l'assistència mútua entre els pensionistes.

Associació Club de Pensionistes de la Casa del Mar de Cambrils - Llegir Més

Associació Club Nàutic de Cambrils

Facilitar la pràctica dels esports nàutics als seus associats. Organitzar i participar en competicions. Col·laborar en els fins socials de les institucions benèfiques locals de caràcter marítim.

Associació Club Nàutic de Cambrils - Llegir Més

Associació Cornetes i Tambors Verge del Camí

Ensenyament i aprenentatge de l'ús d'instruments musicals concrets de l'associació. Organització d'exhibicions, concentracions i actes festius. Publicitar les activitats de l'associació amb cartells i altres mitjans. Adquisició d'instruments musicals.

Associació Cornetes i Tambors Verge del Camí - Llegir Més

Associació Cubans a Catalunya 2013 (delegació Cambrils)

- integració del poble cubà a la societat receptora, fent activitats socials i culturals d'inclusió - realitzar i facilitar la recepció i benvinguda d'estrangers a Catalunya - fomentar i organitzar activitats culturals relacionades amb el col.lectiu de persones arribades a Catalunya

Associació Cubans a Catalunya 2013 (delegació Cambrils) - Llegir Més

Associació Cultural Col·lectiu Peti Ki Peti

INACTIVA. Crear una entitat amb la funció de realitzar actes lúdics i culturals destinats directament als joves. Organitzar activitats per potenciar la música rock.

Associació Cultural Col·lectiu Peti Ki Peti - Llegir Més

Associació Cultural Cristiana de Cambrils

Potenciar el desenvolupament cultural i social dels gitanos. Potenciar la creació de noves entitats de fins anàlegs, desenvolupar i vertebrar la seva actuació conjunta. Informar de totes les possibilitats del mercat de treball, en matèria cultural, formativa, a través de cursos, tallers, beques i informació en general. Millorar la projecció i formació de tots els gitanos en ...

Associació Cultural Cristiana de Cambrils - Llegir Més

Associació Cultural de Vilafortuny

Donar oportunitats de desenvolupament cultural i comunitari als veïns i veïnes de Vilafortuny i de Cambrils. Millorar les relacions veïnals mitjantçant les activitats de promoció cultural.

Associació Cultural de Vilafortuny - Llegir Més

Associació Cultural Revista Cambrils

Oferir informació als ciutadans a través de diferents mitjans i suports: Revista Cambrils pel que fa a la premsa escrita, Revista Cambrils Diari Digital com a premsa per Internet i, també, l'edició de reportatges audiovisuals en format DVD.

Associació Cultural Revista Cambrils - Llegir Més

Associació d' Empresaris d'Hostaleria de Cambrils

La defensa dels interessos profesionals i econòmics de les empreses associades.

Associació d' Empresaris d'Hostaleria de Cambrils - Llegir Més

Associació d'Afectats i Familiars pel Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona

Aconseguir un millor coneixement de la malaltia facilitant tota la informació sobre les seves característiques als pacients i als seus familiars. Sensibilitzar l'opinió pública dels problemes d'aquesta malaltia. Crear un espai comú per a les persones i els familiars dels pacients afectats per la malaltia bipolar a la província de Tarragona. Potenciar la integració social en tots els ...

Associació d'Afectats i Familiars pel Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona - Llegir Més

Associació d'Afectats pel POUM en l'Àmbit d'Horta de Santa Maria

La defensa dels interessos del Sector de l'Horta de Santa Maria de Cambrils respecte a les previsions del nou i dels futurs Plans Generals d'Ordenació Urbanística de Cambrils i les conseqüències que se'n deriven.  

Associació d'Afectats pel POUM en l'Àmbit d'Horta de Santa Maria - Llegir Més

Associació d'Antics Alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

ACTUALMENT ESTÀ INACTIVA, SENSE FUNCIONAMENT. Vetllar pels interessos del associats. Fomentar la unió entre tots ells. Crear un esperit d'ajuda mútua. Aconseguir una millor dignificació de la professió. Donar suport educatiu i cultural a la propia escola.

Associació d'Antics Alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme - Llegir Més

Associació d'Antics Alumnes de la Salle

Fomentar les tradicions locals, el voluntariat entre tots els cambrilencs i cambrilenques, així com col·laborar amb altres entitats i col·lectius cambrilencs. Participació en diferents actes culturals de Cambrils.

Associació d'Antics Alumnes de la Salle - Llegir Més

Associació d'Artesans de Cambrils MART

Associació dedicada a sensibilitzar i difondre els productes artesans, organitzar fires, tallers i exposicions relacionats amb l'artesania.

Associació d'Artesans de Cambrils MART - Llegir Més

Associació d'entitats de Propietaris del conjunt d'urbanitzacions de Vilafortuny

Canalitzar i exposar les opinions, criteris i aspiracions dels associats respecte als problemes de reforma interior de la població, infraestructura de sanejament i prestació de serveis municipals i provincials, tant de l'Administració Autonòmica com de la de l'Estat, posant especial atenció en totes aquelles activitats que ajudin a millorar les condicions de vida i dignificar el temps de lleure ...

Associació d'entitats de Propietaris del conjunt d'urbanitzacions de Vilafortuny - Llegir Més

Associació d'Esplai la Xarranca

Promoure l'educació en el lleure en tots els seus àmbits. Omplir el temps de lleure en períodes de vacances escolars. Dinamitzar activitats de caire social.

Associació d'Esplai la Xarranca - Llegir Més

Associació d'Estudis Espírites de Cambrils

Estudi i difusió de la doctrina espírita . Búsqueda de la millora espiritual i valors humans.

Associació d'Estudis Espírites de Cambrils - Llegir Més

Associacio de botiguers i hostaleria Xarxa del Port

QUI SOM El Port Batega amb la Xarxa del Port som un entramat de botiguers i hostalers, tant tradicionals com innovadors, que neixen Rambla avall fins arribar al Port de Cambrils. QUÈ FEM L'associació Xarxa del Port neix amb la finalitat de fer créixer el seu comerç, dinamitzant la zona comercial del barri del port. Actualment comptem amb 140 associats que plegats naveguem amb ...

Associacio de botiguers i hostaleria Xarxa del Port - Llegir Més

Associació de comerciants i empresaris Vilacentre

Dinamització i regeneració del teixit sociocomercial i donar a conèixer la zona.

Associació de comerciants i empresaris Vilacentre - Llegir Més

Associació de Dansa Oriental Màgica Energia

Promoure el benestar físic i emocional, i l'autoestima de la dona mitjançant l'activitat física basada en les tècniques de la dansa oriental del ventre i altres activitats de lleure relacionades amb aquesta dansa. Organitzar activitats dirigides de gimnàstica i dansa en grup, destinades especialment a les dones. Participar en les activitats culturals i festives dels municipis de Cambrils i ...

Associació de Dansa Oriental Màgica Energia - Llegir Més

Associació de Dones Amunt

Aconseguir la unitat i solidaritat de les dones de Cambrils. Representar, defensar, promoure i informar dels seus interessos, drets i deures. Organitzar activitats informatives, culturals i recreatives.

Associació de Dones Amunt - Llegir Més

Associació de Dones Clara Campoamor de Cambrils

L'Associació de Dones Clara Campoamor de Cambrils té com a objectiu fomentar la participació de la dona en la vida social, econòmica, laboral, cultural i política del nostre municipi; treballar, en definitiva, per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i la llibertat de les dones, enfortint la seva autonomia i fent visible el paper de la dona i el seu valor en la societat.

Associació de Dones Clara Campoamor de Cambrils - Llegir Més

Associació de familiars de malalts mentals de les comarques de Tarragona

Divulgació de l'associació per a donar-se a conèixer, creació d'una llibreria que contingui informació ·til per als socis, establir un sistema audiovisual amb la finalitat de veure videos de carÓcter formatiu, cicles de conferències, terÓpies de grup.

Associació de familiars de malalts mentals de les comarques de Tarragona - Llegir Més

Associació de Joves Músics de Rock de Cambrils i Costa Daurada

Potenciar i donar recolzament als Grups de Cambrils. Realitzar concerts per a la gent jove del poble.

Associació de Joves Músics de Rock de Cambrils i Costa Daurada - Llegir Més

Associació de Música Electrònica de Cambrils AMEC

Difondre la música electrònica a Cambrils a través de diverses activitats planificades i fer participativa a la ciutadania. Redactar un calendari anual d'activitats. Tallers d'iniciació al món dels discjòquei. Organització d'un concurs anual de dj amb participació d'àmbit nacional. Organitzar anualment el Festival de Música Electrònica Sunfec (primera edició: agost de 2007). Crear ...

Associació de Música Electrònica de Cambrils AMEC - Llegir Més

Associació de Persones Sordes de Cambrils ASSORCAM

Contribuir a l'eliminació de barreres de comunicació entre la societat i la comunitat sorda. Enriquiment multicultural i comprensió de la comunitat sorda. Comunicació entre persones que utilitzen la llengua de signes catalana i la comunitat sorda. Conèixer i fer xarxa entre les persones sordes de la Costa Daurada i de tot Catalunya. Organitzar activitats, cursos i conferències sobre ...

Associació de Persones Sordes de Cambrils ASSORCAM - Llegir Més

Associació de Senegalesos i Amics del Senegal

Crear un espai de trobada per a totes les persones senegaleses que viuen a Cambrils. Treballar per a la integració i la convivència d'aquest col·lectiu amb l'entorn que els acull i potenciar accions de codesenvolupament amb Senegal per tal de millorar la qualitat de vida en aquest país.

Associació de Senegalesos i Amics del Senegal - Llegir Més

Associació de teràpia i activitats assistides amb animals a 4 POTES

Dur a terme teràpies i activitats assistides amb animals amb l’objectiu de proporcionar una millora en el benestar social i emocional, mental, físic i cognitiu de cada individu i col·lectiu. Aconseguint així millorar la qualitat de vida de les persones beneficiàries de la teràpia/activitat.   -Utilitzar els animals, en especial els gossos, com a mitjà d’interacció i apropament, ja sigui ...

Associació de teràpia i activitats assistides amb animals a 4 POTES - Llegir Més

Associació de Transportistes de Cambrils

Organització d'activitats destinades a la custòdia dels seus vehicles. Col·laboració amb l'Administració en tasques de protecció del medi ambient urbà. El seu àmbit territorial d'actuació és el municipi de Cambrils.

Associació de Transportistes de Cambrils - Llegir Més

Associació de Veïns del Barri Antic "El Portal"

Promoure i recolzar la millora dels espais oberts i manteniment del nucli antic. Organitzar actes culturals, esportius, recreatius i socials. Marcar una línia d'informació amb el soci per tractar inquietuds, malestars, etc.

Associació de Veïns del Barri Antic "El Portal" - Llegir Més

Associació de Veïns del Barri del Port

Vetllar pels interessos del barri i dels seus veïns. Promoure la col·laboració ciutadana. Desenvolupar activitats amb finalitats culturals i lúdiques.

Associació de Veïns del Barri del Port - Llegir Més

Associació de Veïns del Pinaret

Promoure la participació dels veïns en els temes que els afecten. Promoure la convivència i el coneixement entre els veïns. Promoure la formació integral de la població del barri. Promoure la cultura, l'esport, i les activitats lúdiques entre els veïns. Reivindicar davant els organismes competents totes aquelles demandes, necessitats i millores que es considerin convenients per al ...

Associació de Veïns del Pinaret - Llegir Més

Associació de Veïns els Ametllers

Tots i cadascun de nosaltres hem de decidir quin barri volem per viure-hi. Aquest és el paper de la nostra Associació de Veïns, fer que els projectes dels ciutadans que residim als Ametllers siguin possibles.

Associació de Veïns els Ametllers - Llegir Més

Associació de Veïns i Propietaris de la Urbanització Tarraco de Cambrils

Defensar els interessos dels veïns, consumidors i usuaris, emprant per a això els camins que estableix la legislació vigent.

Associació de Veïns i Propietaris de la Urbanització Tarraco de Cambrils - Llegir Més

Associació de Veïns i Propietaris la Llosa

Promoure la millora i el manteniment del barri. Organitzar actes recreatius i culturals.

Associació de Veïns i Propietaris la Llosa - Llegir Més

Associació de Veïns i Propietaris Molí de la Torre

Defensar els interessos dels veïns del barri del Molí de La Torre. Tenir cura de la seguretat. Vigilar el bon manteniment i neteja del barri. Promoure La bona convivència entre els veïns.

Associació de Veïns i Propietaris Molí de la Torre - Llegir Més

Associació de Veïns i Propietaris Sol Cambrils

Promoure el bé comú entre el veïnat i la coordinació, difusió i representació dels interessos cívics i socials del veïnat.

Associació de Veïns i Propietaris Sol Cambrils - Llegir Més

Associació de veïns i veïnes del Barri de l'Estació de Cambrils

Agrupar als socis veïns i veïnes de la demarcació ciutadana de l'àmbit territorial del barri de l'Estació de Cambrils i assumir la representació dels seus interessos, així com adoptar aquelles resolucions que afectin aquests interessos, actuant per aconseguir les millores de la comunitat i el seu desenvolupament humà i ciutadà, en busca de la millora de la vida comunitària de la zona i de la ...

Associació de veïns i veïnes del Barri de l'Estació de Cambrils - Llegir Més

Associació de Veïns la Pallisa de Cambrils

INACTIVA   Fomentar la convivència dels veïns. Vetllar pel manteniment i milllora dels béns públics. Promoure activitats de lleure, festives i d'esbarjo. Col·laborar amb les administracions públiques. Recolzar tota activitat o gestió que comporti una millora veinal. Realitzar tot tipus d'activitats culturals, formatives, educatives, d'oci, esportives, festives, ...

Associació de Veïns la Pallisa de Cambrils - Llegir Més

Associació de Veïns La Parellada

Promoure la participació dels veïns en els temes que els afecten. Promoure la convivència i el coneixement entre els veïns Promoure la formació integral de la població del barri. Promocionar la cultura, l'esport i les activitats lúdiques entre els veïns. Reivindicar davant els organismes competents totes aquelles demandes, necessitats i millores que es considerin convenients per ...

Associació de Veïns La Parellada - Llegir Més

Associació de Veïns La Roda Eixample Platja de Cambrils

Promoure la millora i el manteniment del barri. Organitzar actes culturals, esportius, recreatius i socials que seran recollits en butlletins informatius. Sol·licitar subvencions amb la finalitat de millorar el barri. Incentivar tot tipus d'activitats i contactes amb d'altres associacions locals amb interessos afins.

Associació de Veïns La Roda Eixample Platja de Cambrils - Llegir Més

Associació de Veïns Nou Cambrils

Millora de la qualitat de vida dels ciutadans del barri. Col·laboració amb la planificació estratègica dels serveis, usos i equipaments del barri. Dinamització social, cultural i econòmica del barri de Nou Cambrils. Promoure la participació cultural i festiva dels habitants del barri.

Associació de Veïns Nou Cambrils - Llegir Més

Associació del Barri del Castell de Vilafortuny

Millorar la comunitat i el seu desenvolupament humà i ciutadà per tal de millorar la vida comunitària de la zona i de la ciutat. Promoure la formació complementària de la joventut del barri mitjançant activitats culturals i recreatives en col·laboració amb les entitats del municipi. Promoure l'aprenentatge de les TIC com a element indispensable. Promoure la cultura, l'esport i les ...

Associació del Barri del Castell de Vilafortuny - Llegir Més

Associació Discapacitats i Minusvàlids de Tarragona

Realitzar activitats que millorin la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat Promoure i defensar els drets de les persones amb discapacitat Orientar i  informar per a la igualtat d'oportunitats de els persones amb discapacitat

Associació Discapacitats i Minusvàlids de Tarragona - Llegir Més

Associació Dòmino Vilafortuny de Cambrils

Impulsar el joc del dòmino i la seva pràctica en modalitat de parelles.

Associació Dòmino Vilafortuny de Cambrils - Llegir Més

Associació Dones L'Alba

Organitzar activitats informatives, culturals i recreatives: tallers de manualitats i de cuina, classes de llengua catalana, xerrades, sortides i excursions, esport. Trobades amb gent d'altres grups o associacions: jornades culturals, col·laboració ciutadana. Vol millorar la condició de la dona.

Associació Dones L'Alba - Llegir Més

Associació Espanyola Contra el Càncer

Creació d'organizacions i establiments de servei per a la prevenció, la investigació de la malaltia i la millora del tractament i cura dels afectats. Establiment de relacions amb totes aquelles entitats, públiques o privades, nacionals o internacionals amb una finalitat anàloga.

Associació Espanyola Contra el Càncer - Llegir Més

Associació Esportiva Vilafortuny

El seu objectiu principal és el foment, el desenvolupament i la pràctica contínua de l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre.

Associació Esportiva Vilafortuny - Llegir Més

Associació Família i Infància Digna

La missió de Família i Infància Digna és aportar nutrició, educació i valors cristians i una qualitat de vida que construeixi esperança real a la vida de l'infant i al seu entorn familiar.

Associació Família i Infància Digna - Llegir Més

Associació Família i Societat AFIS

L'any 2003 es constitueix a Palma de Mallorca l'ONG ASSOCIACIÓ FAMÍLIA I SOCIETAT (AFIS), que té com a objectius orientar i assessorar les famílies en temes relacionats amb la convivència i la integració i els estudis.

Associació Família i Societat AFIS - Llegir Més

Associació Familiars de l'Alzheimer Costa Daurada

Especialitzada en gent gran. Ofereix: taller d'orientació a la realitat, taller d'ergoteràpia, musicoteràpia, taller psicoestimulació cognitiva, ludoteràpia, rehabilitació funcional, psicòleg i infermer. Per als familiars i cuidadors: grups d'ajuda mútua, xerrades informatives i diversos tallers.

Associació Familiars de l'Alzheimer Costa Daurada - Llegir Més

Associació Festejos Eixample Platja

Promoure activitats de divertiment i culturals per als habitants del barri de l'Eixample Platja de Cambrils. Així com la vida social i veïnal del seu entorn.

Associació Festejos Eixample Platja - Llegir Més

Associació Festes de Vilafortuny

Organització d'activitats lúdiques de caràcter públic al barri de Vilafortuny. Realització de les tasques jurídiques, organitzatives, de recaptació i de promoció de les festes majors de Vilafortuny.

Associació Festes de Vilafortuny - Llegir Més

Associació Festival Internacional de Música de Cambrils

INACTIVA Promocionar la música i les arts escèniques en tots els seus aspectes organitzant festivals, concerts, concursos, premis.

Associació Festival Internacional de Música de Cambrils - Llegir Més

Associació GARAB

Fomentar i divulgar iniciatives, esdeveniments i projectes que ajudin a l'evolució social i cultural dels immigrants. Defensa i promoció dels drets humans, les llibertats i la igualtat de gènere.

Associació GARAB - Llegir Més

Associació Gent Gran Baix Camp

Promoure el benestar de la vellesa mitjançant el foment de la convivència, la integració i la relació amb el medi social i qualsevol altre actuació orientada a la mateixa finalitat.

Associació Gent Gran Baix Camp - Llegir Més

Associació Gitana Cultural y Progresista de Cambrils

Promocionar, assumir, gestionar, patrocinar i desenvolupar estudis, actes i espectacles per a la millora de la comunitat de Cambrils. Ocupació del temps lliure de la infantesa i la joventut. Pràctica d'activitats esportives sense ànim de lucre. Foment de la inserció professional amb els coneixements i les pràctiques que calguin. Divulgació, promoció i potenciació de la cultura en les seves ...

Associació Gitana Cultural y Progresista de Cambrils - Llegir Més

Associació Grup Ball Country No Pot Ser No Pot Ser de Cambrils

Desenvolupar l'afecció al món del ball en línia en les seves vessants de ball country, line-dance i newline al municipi de Cambrils. Organitzar classes de ball en línia, trobades i exhibicions de ball. Participar en les activitats socials del municipi, com ara la Mostra d'Entitats anual i d'altres activitats ludicofestives sense ànim de lucre.

Associació Grup Ball Country No Pot Ser No Pot Ser de Cambrils - Llegir Més

Associació Juvenil "La Torre del Alquimista"

Donar a conèixer els jocs de rol.  Proporcionar oci alternatiu a la nostra localitat.  Establir un punt de trobada per poder desenvolupar, jugar i donar idees tant per als membres com per a activitats per a la vila en general.

Associació Juvenil "La Torre del Alquimista" - Llegir Més

Associació Kàrate Vilafortuny

fomentar la comprensió de la filosofía del kàrate-Do, la seva cultura i principis en infants, adolescents i majors , d'ambdós sexes

Associació Kàrate Vilafortuny - Llegir Més

Associació La Mar de Pintura

promoure  les arts plàstiques ente els seus propis socis promocionar l'art en el nostre entorn proper fomentar la col.laboració en el priopi aprenentage

Associació La Mar de Pintura - Llegir Més

Associació La Tirolina de Cambrils

Educar en valors, habilitats socials i hàbits d'higiene en els infants. Fomentar el joc com a element de socialització. Potenciar les habilitats psicomotores. Incentivar la lectura. Desenvolupar la creativitat i la curiositat. Promoure la capacitat comunicativa. Incentivar la participació democràtica dels infants. Motivar el coneixement de la identitat ...

Associació La Tirolina de Cambrils - Llegir Més

Associació Local d'Empresaris de la Construcció de Cambrils

Assesorament als associats, formació amb cursets, prevenció de riscos, convenis i descomptes amb assegurances.

Associació Local d'Empresaris de la Construcció de Cambrils - Llegir Més

Associació Més Gas

promoure la cultura bikes fer sortides i trobades en moto

Associació Més Gas - Llegir Més

Associació Multigeneracional de Músics i Autors Musicals de Cambrils

Fomentar i promoure l'interès per la cultura de la música i la formació musical. Impulsar la presència i participació de la música i els músics a les festes, fires, celebracions i activitats de tot tipus de la localitat i d'altres indrets.

Associació Multigeneracional de Músics i Autors Musicals de Cambrils - Llegir Més

Associació Musical Bojos per la Música

Potenciar la cultura musical, tant a nivell nacional com local al marge dels grans circuits comercials. Promocionar les bandes locals i nacionals donant-los la oportunitat d'actuar en directe en les sales musicals de la nostra província.

Associació Musical Bojos per la Música - Llegir Més

Associació Namazu

Promulgar la cultura japonesa, del còmic i animació, el Manga, l'Anime, el còmic americà i dels videojocs.

Associació Namazu - Llegir Més

Associació New Gospel Cambrils

assajos al Centre Cívic Nou Cambrils cada dissabte d'11 a 12.30

Associació New Gospel Cambrils - Llegir Més

Associació pel Canvi Social, Pacífic i Democràtic

Els seus objectius són: promoure una societat catalana justa i democràtica mitjançant actuacions que menin a l'autogestió del patrimoni cultural i identitari. Promoure el desenvolupament d'una societat responsable en la gestió de les necessitats dels seus ciutadans a tots els nivells. Promoure per Catalunya un model social, econòmic i polític igualitari i participatiu. Organitzar ...

Associació pel Canvi Social, Pacífic i Democràtic - Llegir Més

Associació Peülla "Brotes nuevos"

INACTIVA Informació, adaptació i formació d'immigrants a Catalunya. Facilitar els mitjans necessaris per l'aprenentatge de la llengua catalana i castellana. Promocionar, fomentar i divulgar iniciatives, esdeveniments o projectes que contribueixin a l'evolució social i cultural dels països dels immigrants llatinoamericans i molt especialment a la defensa de llibertats i dels drets ...

Associació Peülla "Brotes nuevos" - Llegir Més

Associació PRABHAT

Podem crear un món en el qual les persones més pobres i més marginades tenen dignitat i millor qualitat de vida.

Associació PRABHAT - Llegir Més

Associació Protectora d'Animals Adopcions Camp de Tarragona

Defensa els gossos considerats injustament potencialment perillosos i altres races. Defensa els drets dels propietaris responsables dels gossos.

Associació Protectora d'Animals Adopcions Camp de Tarragona - Llegir Més

ASSOCIACIÓ PROYECTO ADOPTA 2009

Promoure l'adopció d'animals de companyia, combatre el maltractament i l'abandonament animal, i lluitar per la millora de la legislació sobre protecció animal.

ASSOCIACIÓ PROYECTO ADOPTA 2009 - Llegir Més

Associació Recreativa i Esportiva Vilafortuny

AQUESTA ENTITAT ESTÀ DE BAIXA DES DE L'ANY 2017. JA NO EXISTEIX Foment de l'esport en general i d'un estil de vida saludable. Foment de la recreació i la cultura a l'esport, sense ànim de lucre.

Associació Recreativa i Esportiva Vilafortuny - Llegir Més

Associació Sòcio-Cultural TARBIA

Afavorir la integració dels estrangers immigrants, i particularment el col·lectiu femení àrab que s'ha establert al municipi de Cambrils. Facilitar el coneixement i l'apropament a la societat civil local.

Associació Sòcio-Cultural TARBIA - Llegir Més

Associació Vlamingen Aan de Costa Daurada

Mantenir la cultura flamenca de la regió de Flandes de Bèlgica entre tot el col·lectiu de persones provinents d'aquesta regió i residents a la Costa Daurada. Mantenir l'idioma neerlandès "flamenc" i promoure i afavorir el seu ensenyament als fills i filles membres d'aquest col·lectiu. Potenciar un espai de trobada i relació entre totes les persones d'questes col·lectiu. ...

Associació Vlamingen Aan de Costa Daurada - Llegir Més

Associació Voluntaris per als Avis Arcoiris de Cambrils

Afavorir que les persones grans gaudeixin de la millor atenció i qualitat de vida. Contribuir a la mentalització i sensibilització de la societat envers les necessitats de les persones grans. Potenciar els valors de la solidaritat i la convivència.

Associació Voluntaris per als Avis Arcoiris de Cambrils - Llegir Més

Ateneu Cambrilenc. Estat actual: de baixa

  ASSOCIACIÓ ACTUALMENT DE  BAIXA L'Ateneu Cambrilenc és una associació civil sense ànim de lucre, que planteja la seva activitat principal dins del camp del lleure (esplai i agrupament escolta amb l'especialitat marina), amb un esperit d'integració que engloba nouvinguts i persones amb discapacitat, un compromís social amb la localitat que els acull amb independència de l'edat dels ...

Ateneu Cambrilenc. Estat actual: de baixa - Llegir Més

Ateneu Roig Associació

Desenvolupar un model d'articulació flexible i generós, contribuint a l'enfortiment de totes les organitzacions i iniciatives de la societat civil alternativa. Ser un marc d'organització de persones i entitats d'esquerres per a l'acció cultural. Ser un banc de proves i innovació creativa. Propagar el diàleg, els coneixements artístics, literaris i fomentar l'interès del país i la ...

Ateneu Roig Associació - Llegir Més

Aula de la Gent Gran d'Extensió Universitària

Promoure l'accés a la cultura de la Gent Gran, fent-li arribar la universitat amb xerrades de professors que es realitzen els dimecres al Casal Municipal.

Aula de la Gent Gran d'Extensió Universitària - Llegir Més

Ball de Bastons de Cambrils

Promocionar i difondre la tradició del ball de bastons. Organització, promoció, conferències, debats i actes relacionats amb el ball de bastons.

Ball de Bastons de Cambrils - Llegir Més

Ball de Diables de Cambrils "Els Cagarrieres"

Promocionar espectacles pirotècnics, correfocs i cercaviles, per tal de dotar a les festes de la nostra vila d'una activitat cultural i per l'oci. Recuperació i difusió de la tradició cultural i folklòrica del ball de diables de Cambrils.

Ball de Diables de Cambrils "Els Cagarrieres" - Llegir Més

Banc del Temps de Cambrils

Donar, rebre i compartir el nostre temps. És un servei que vol crear una xarxa comunitària de coneguts, veïns i amics per incentivar el bon veïnatge, reforçar llaços comunitaris i propiciar valors com la solidaritat, la cooperació i la participació entre persones d’un barri i d’una ciutat.

Banc del Temps de Cambrils - Llegir Més

Cambrils Art Total

Promoure les activitats artístiques a Cambrils. Intercanviar tendències artístiques. Organitzar exposicions nacionals i internacionals. Protegir el patrimoni artístic local. Organitzar el mercat d'art d'estiu de Cambrils.

Cambrils Art Total - Llegir Més

Cambrils Club Hoquei

Promocionar la modalitat esportiva de l'hoquei en les categories escolars, pre-benjamí, benjamí aleví, infantil, junior i sènior. El Cambrils CH té com a objectiu la formació dels esportistes en la pràctica de l’esport de l'hoquei patins i en la competició per equips a nivell federatiu, participant en totes aquelles lligues i competicions organitzades per la federació de patinatge, reforçant ...

Cambrils Club Hoquei - Llegir Més

Cambrils Club Natació

Promoure la natació esportiva i de competició.

Cambrils Club Natació - Llegir Més

Cambrils Stand Up Paddle Club

Té com a objectiu la pràctica de les modalitats esportives següents: Stand Up Paddle, Surf, Surf a vela i Natació. La junta directiva podrà proposar la incorporació de noves modalitats.

Cambrils Stand Up Paddle Club - Llegir Més

Cambrils United Club de Futbol UCF

Foment, desenvolupament i pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre. La seva principal modalitat és el futbol.

Cambrils United Club de Futbol UCF - Llegir Més

Capella Polifònica de la Parròquia de Sant Pere Apòstol

Acompanyar els cants de les celebracions de missa major cada diumenge i donar presència als cants en festes solemnes ( Nadal, Pasqua, Sant Pere ) i en primeres comunions.

Capella Polifònica de la Parròquia de Sant Pere Apòstol - Llegir Més

Càrites Parroquial Santa Maria

La Comunitat Parroquial amb els seus donatius sosté l'entitat. No és una entitat homologable a altres. Tenim un carisma propi, és una entitat de creients en Jesucrist.

Càrites Parroquial Santa Maria - Llegir Més

Càrites Sant Pere

Impulsar, des de l'àmbit parroquial, la comunicació cristiana de béns i a la vegada estimular i coordinar les activitats caritatives i la promoció social que es considerin necessàries a la Parròquia.

Càrites Sant Pere - Llegir Més

Casal Popular de Cambrils

realització tot tipus d'activitats que contribueixin a promoure i difondre la cultura popular catalana i cambrilenca enfortir i ajudar a consolidar el teixit associatiu local i crear cohesió social i dinamització comunitària

Casal Popular de Cambrils - Llegir Més

Centre d'Estudis Cambrilencs

Conservació i recuperació del Patrimoni i Cultural de Cambrils fomentant totes les activitats relacionades amb aquesta tasca.

Centre d'Estudis Cambrilencs - Llegir Més

Centre Excursionista Cambrils

  Té l'objectiu de fomentar, desenvolupar i practicar l'activitat física relacionada amb l'entorn natural.

Centre Excursionista Cambrils - Llegir Més

Cine Club Fructuós Gelabert

INACTIVA Promoció i difusió de la cultura cinematogràfica.

Cine Club Fructuós Gelabert - Llegir Més

Club Arquers Cambrils

Fomentar, desenvolupar i practicar l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre.

Club Arquers Cambrils - Llegir Més

Club Atletisme Cambrils

L'objectiu principal del Club Atletisme Cambrils és el foment de la pràctica de l'atletisme entre els ciutadans de Cambrils, de forma prioritària entre els compresos en edat escolar.

Club Atletisme Cambrils - Llegir Més

Club Bàdminton Cambrils

Foment, desenvolupament i pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense finalitat de lucre.

Club Bàdminton Cambrils - Llegir Més

Club Bàsquet Cambrils

Fomentar la pràctica del basquetbol a Cambrils.

Club Bàsquet Cambrils - Llegir Més

Club Bàsquet Olímpia de Cambrils

INACTIVA   L'Olímpia de Cambrils té com a principal disciplina esportiva la del Bàsquetbol, i s'afiliarà a la Federació Catalana.

Club Bàsquet Olímpia de Cambrils - Llegir Més

Club Cambrils Karate

Foment de la pràctica i la comeptició del karate.

Club Cambrils Karate - Llegir Més

Club Ciclista Costa Daurada

INACTIVA Ajudar els joves ciclistes de BTT a formar part d'un equip de competició i a fomentar la pràctica del ciclisme de muntanya.

Club Ciclista Costa Daurada - Llegir Més

Club de Boxa Cambrils Olímpica

pràctica de les modalitats o disciplines esportives : Boxa foment d'accions d'inclusió social de col.lectius a qui la pràctica esportiva pot dignificar

Club de Boxa Cambrils Olímpica - Llegir Més

Club de Dòmino Cambrils

Associació que promociona espais de trobada per jugar al dòmino i organitza sessions, campionats i esdeveniments esportius.

Club de Dòmino Cambrils - Llegir Més

Club de Tir Olimpic de Cambrils

Promoció del tir esportiu de carabina, pistola pneumàtica i armes històriques i de concurs. Participar en diferents competicions amb altres clubs d'Espanya.

Club de Tir Olimpic de Cambrils - Llegir Més

Club de Vehicles Antics de Cambrils

Fomentar la conservació i la restauració de vehicles antics.

Club de Vehicles Antics de Cambrils - Llegir Més

CLUB ESCOLA DE JUDO Cambrils

El foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat fisica i esportiva.

CLUB ESCOLA DE JUDO Cambrils - Llegir Més

Club Esportiu Bitlles Serrano

Promocionar i practicar l'esport en la modalitat de bitlles catalanes, sense ànim de lucre.

Club Esportiu Bitlles Serrano - Llegir Més

Club Esportiu Cambrils

La conservació i el foment de l'esport tradicional català, especialment el joc de les bitlles.

Club Esportiu Cambrils - Llegir Més

Club Esportiu La Salle Cambrils

INACTIVA. El seu objectiu exclusiu és el foment i la pràctica de l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre, tenint el futbol com a principal pràctica.

Club Esportiu La Salle Cambrils - Llegir Més

Club Esportiu Òptica Rovira-Barenys

INACTIVA. Foment, desenvolupament i pràctica continuada de l'activitat física i esportiva.

Club Esportiu Òptica Rovira-Barenys - Llegir Més

Club Futbol Sala Laguna

INACTIVA. Foment i desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva.

Club Futbol Sala Laguna - Llegir Més

Club Fútbol Sala Mediterrani Cambrils

Promocionar el futbol sala a Cambrils. Competir amb equips de tota Catalunya, principalment de la província de Tarragona.

Club Fútbol Sala Mediterrani Cambrils - Llegir Més

Club Handbol Cambrils

Formació i ensenyament de l'handbol.

Club Handbol Cambrils - Llegir Més

Club Hípic Castells

La principal modalitat o disciplina esportiva és la doma clàssica. Inclou també salt d'obstacles i concurs complet d'equitació. Pràctica federada d'aquestes modalitats.

Club Hípic Castells - Llegir Més

Club Motar Catalunya Central Rebels

Organitzar i promoure reunions i trobades relacionades amb l'afició a les motos. Fomentar marxes i altres activitats en favor de l'esplai, la cultura i l'esport perquè hi puguin participar tots els ciutadans. Adreçar-se a les entitats, autoritats, ajuntaments i Generalitat per tal d'obtenir permisos, ajuts i col·laboracions per aconseguir els fins socioculturals de l'associació. ...

Club Motar Catalunya Central Rebels - Llegir Més

Club Patí Cambrils

Fomentar l'esport base i de competició, iniciant i potenciant  la tècnica del patinatge artístic a Cambrils.

Club Patí Cambrils - Llegir Més

Club Tennis Regueral

Fomentar la pràctica esportiva del tennis.

Club Tennis Regueral - Llegir Més

Club Tennis Taula Cambrils-Oleastrum

Promocionar a nivell local el tennis taula i promocionar l'escola del club.

Club Tennis Taula Cambrils-Oleastrum - Llegir Més

Club Tennis-Taula Cambrils Esportiu

INACTIVA. Foment i pràctica de l'activitat física i esportiva.

Club Tennis-Taula Cambrils Esportiu - Llegir Més

Club Voleibol Cambrils

Pràctica i foment de l'esport sense ànim de lucre. La seva modalitat principal és el voleibol.

Club Voleibol Cambrils - Llegir Més

Col·lectiu de Dones de Vilafortuny. el 2021 es donen de BAIXA com Entitat

actualment estan donades de baixa com associació. Agrupació de dones per fomentar l'entreteniment i l'esbarjo principalment en els següents objectius: Sociocultural. Organitzar activitats informatives, culturals, recreatives, físiques i esportives. Que les dones tinguin un paper actiu i participatiu a la societat.

Col·lectiu de Dones de Vilafortuny. el 2021 es donen de BAIXA com Entitat - Llegir Més

Colla Castellera Xiquets de Cambrils

Associació reactivada durant l'any 2013. Els seus objectius són: fomentar, promocionar, difondre i ensenyar a fer castells. Realitzar exhibicions públiques, concursos, festivals, actes populars, fires, festes i altres manifestacions semblants. Conferències, col·loquis, xerrades o exposicions per a la seva difusió. Col·laborar i fomentar tot tipus d'activitat folklòrica i cultural de ...

Colla Castellera Xiquets de Cambrils - Llegir Més

Colla Gegantera Tota l'Endenga

Potenciar la cultura tradicional i popular de Cambrils, especialment la tradició gegantera.

Colla Gegantera Tota l'Endenga - Llegir Més

Comissió Cívica del Carnaval de Cambrils

INACTIVA. Fomentar l'afecció del Carnaval en tots els seus aspectes, tant culturals com de tradició del poble.

Comissió Cívica del Carnaval de Cambrils - Llegir Més

Comissió Festes Tarraco

ASSOCIACIÓ SENS EFUNCIONAMENT. ACTUALMENT ESTÀ INACTIVA Promoure la participació dels veïns de la Urbanizació Tarraco i rodalies en actes i activitats.

Comissió Festes Tarraco - Llegir Més

Comissió per a la Defensa del Medi Ambient

INACTIVA. Defensa i preservació de la natura i el medi ambient i tots aquells temes que es relacionen amb aquest objectiu.

Comissió per a la Defensa del Medi Ambient - Llegir Més

Confraria de la Mare de Deu dels Dolors de Cambrils

Col·laborar en els actes religiosos que se celebren al llarg de la Setmana Santa a Cambrils. Organitzar la missa del dia de la Mare de Déu dels Dolors. Col·laborar i ajudar amb les necessitats que tingui la Parròquia de Santa Maria d'acord amb les seves possibilitats. Ajudar a confrares que tinguin necessitats vitals. Potenciar l'assistència als actes religiosos organitzats per ...

Confraria de la Mare de Deu dels Dolors de Cambrils - Llegir Més

Confraria Mare de Déu del Carme de Cambrils

Col·laborar i ajudar amb les necessitats que tingui la Parròquia de Sant Pere Apòstol, d'acord amb les seves possibilitats. Organitzar els actes religiosos, especialment la processó, de la Festa de la Mare de Déu del Carme de Cambrils. Ajudar els confrares que tinguin necessitats vitals. Potenciar l'assistència als actes religiosos organitzats per altres confraries del municipi. ...

Confraria Mare de Déu del Carme de Cambrils - Llegir Més

Connexió amb Avalon

Promoure el desenvolupament integral de les persones, sent conscients i responsables de si mateixes i del seu entorn com a forma de creixement personal. Recuperar els coneixements antics amb diferents arrels, com les deïtats femenines i masculines, històriques i prehistòriques, autòctones, els seus cultes i les cultures associades. Coneixement de les plantes, festes antigues i els seus ...

Connexió amb Avalon - Llegir Més

Cooperativa Agricola i Caixa Agrària de Cambrils (Agrobotiga C/Sindicat)

Comercialització de productes hortofructicoles: oli, fruits secs,... I diversos serveis de subministrament i assessorament als socis de l'entitat.

Cooperativa Agricola i Caixa Agrària de Cambrils (Agrobotiga C/Sindicat) - Llegir Més

Coral Verge del Camí

Foment del cant coral i de la música en general. Millorar la tècnica coral dels cantaires. Cercar repertori de diferents èpoques i estils. Realitzar produccions musicals amb orquestres de cantants. Intercanvi musical i cultural amb altres grups.

Coral Verge del Camí - Llegir Més

Coral Verge del Cami

Foment del cant coral i de la m·sica en general. Organització del Cicle de m·scia vocal ( coral )

Coral Verge del Cami - Llegir Més

Creu Roja Cambrils

Potenciar les capacitats de les persones i grups socials més vulnerables en la seva vida quotidiana afavorint la seva autonomia personal i de grup i la seva plena integració.

Creu Roja Cambrils - Llegir Més

Delegació Associació Cultural l'Espora

Fomentar la difusió de la cultura local en les seves diferentes manifestacions. Donar a conèixer artistas emergents. Teixir una xarxa de persones amb voluntats d'ajudar a divulgar l'obra de talents desconeguts Crear espais  d'intercanvi  artístic i creatiu

Delegació Associació Cultural l'Espora - Llegir Més

delegació Celíacs de Catalunya SMAP

agrupar amb carácter voluntari als afectats per la malatia del celiaquisme o dermatitis herpetiforme als efectes de contribuir per qualsevol mitjà a la resolución dels problemes que aquesta malaltia comporten, comptant,  amb tots els assessorament mèdics i de qualsevol que siguin necessaris o convenients

delegació Celíacs de Catalunya SMAP - Llegir Més

Delegació de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp a Cambrils

L'Associació preten agrupar a tots els donants de sang que hi ha a la comarca amb l'objectiu de potenciar les donacions i coordinar diverses camapnyes que es proposen des del Centre de Transfusió i Banc de Teixits del Servei CatalÓ de la Salut.

Delegació de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp a Cambrils - Llegir Més

Donada de BAIXA. Ja no està constituida. Associació d'Usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils

l'any 2'015 es dóna de baixa, és a dir,  ja no està consituida. Foment de les activitats de la promoció i desenvolupament de la gent gran en les activitats de la societat civil com a membres de la mateixa.

Donada de BAIXA. Ja no està constituida. Associació d'Usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils - Llegir Més

Escola de puntaires de Cambrils

Fer punta de coixi i aconseguir que tothom que ho vulgui aprengui a usar aquesta tècnica.

Escola de puntaires de Cambrils - Llegir Més

ESCOLA NATURA DE CAMBRILS

PROMOURE L'EDUCACIÓ EN CONTACTE AMB LA NATURA, LLIURE, ECOLÒGICA I DE SOSTENIBILITAT EDUCAR EN LA CIÈNCIA A JOVES I NENS COM A MITJÀ PER ENTENDRE EL NOSTRE MÓN ABARCAR ELS DIFERENTS PROBLEMES SOCIALS I CULTURALS DEL NOSTRE ENTORN I DEL MÓN

ESCOLA NATURA DE CAMBRILS - Llegir Més

Escudería Kart Club Cambrils

INACTIVA Fomentar l'esport del motor en la part principal del Karting, així com també, automobilisme, motorisme i automodelíime. Organitzar proves, campionats i concursos. 

Escudería Kart Club Cambrils - Llegir Més

FECAM

Federació d'Empresaris de Cambrils. Defensar els interessos de les Associacions i Empreses afiliades: Unió de Botiguers de Cambrils, Associació Local d'Empreses de la Construcció de Cambrils, Apartamentistes, Càmpings i socis individuals.

FECAM - Llegir Més

Fundació Privada "El Sueño de la Campana"

Generar llocs de treball autosostenibles per a dones, joves i homes de S. Ramón Nicaragua. La seva prioritat és la de fer autònom i autosostenible el desenvolupament de les persones. La fundació no participa en la idea de facilitar recursos materials.

Fundació Privada "El Sueño de la Campana" - Llegir Més

Fundació Privada Amics de la Gent Gran

Entitat de voluntariat sense afany de lucre que acompanya a persones grans que pateixen solitud i aïllament amb les limitacions pròpies de l'edat avançada i amb pocs recursos.

Fundació Privada Amics de la Gent Gran - Llegir Més

Futbol Base Cambrils Associació Esportiva

Foment i pràctica de l'esport, especialment la modalitat de fubol, sense ànim de lucre.

Futbol Base Cambrils Associació Esportiva - Llegir Més

Futbol Club Cambrils

Entrenament i competició del futbol en la Lliga Territorial Preferent.

Futbol Club Cambrils - Llegir Més

GEPEC, Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes del Camp

Associació de caràcter científic i d'acció. El seu objectiu principal és la defensa, divulgació i estudi del medi ambient. Organitza: conferències, col·loquis, excursions, publicacions, censos i cursos. El seu àmbit territorial són les comarques del Camp de Tarragona.

GEPEC, Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes del Camp - Llegir Més

Grup Arrels de Cambrils

Aportar un medi d'esplai educatiu que ompli l'oci de les vacances dels infants i joves. Propiciar un espai de llibertat d'expressió i iniciatives. Organitzar activitats de lleure per a infants i adolescents amb clars objectius educatius. Promoure activitats de dinamització cultural que afavoreixin la integració i valoració de l'entorn.

Grup Arrels de Cambrils - Llegir Més

Grup d'Ajut al Desenvolupament i la Salut GADIS

Promoure la millora de la salut pública mitjançant la realització de projectes de caràcter mèdic, sense ànim de lucre. Recerca del finançament adequat per dur a terme el seu projecte. Organització de conferències, sessions de treball, cursets de divulgació, projeccions, concursos i actes de caràcter anàleg realitzades per persones que gaudeixin de la necessària titulació professional.

Grup d'Ajut al Desenvolupament i la Salut GADIS - Llegir Més

Grup d'Amics Motos Antigues de Cambrils

ACTUALMENT ESTÀ INACTIVA, SENSE FUNCIONAMENT Mantenir i fomentar entre els associats relacions d'amistat i companyerisme. Organitzar concentracions de motos antigues i altres activitats culturals i fisicoesportives d'ambit comarcal.

Grup d'Amics Motos Antigues de Cambrils - Llegir Més

HAMMADA Associació d'amics del poble Sahraui

Promoure i coordinar el suport polític i humanitari del Camp de Tarragona al poble sahraui. Aconseguir l'ajuda material i humanitària necessària per a la població sahraui exiliada a Tinduf, sense la qual no podrien viure.

HAMMADA Associació d'amics del poble Sahraui - Llegir Més

Hora 3 Moviment Cristià de Joves de Cambrils

INACTIVA. Evangelització i l'educació dels joves en ordre al seu ple desenvolupament com a persones i a la seva militància compromesa dins del País i de l'Església. La seva identitat es troba especifica en l'Ideari.

Hora 3 Moviment Cristià de Joves de Cambrils - Llegir Més

L'ANJUB

INACTIVA. Grup de recerca de cultura tradicional i popular de Cambrils. La investigació, la recerca i la divulgació del patrimoni tradicional i popular de Cambrils. Promocionar tota classe d'activitats relacionades amb la cultura tradicional i popular

L'ANJUB - Llegir Més

La Teca Teatre

Entretenir al públic que ens ve a veure de la millor manera possible: "INTERPRETANT".

La Teca Teatre - Llegir Més

Lliga Contra el Càncer

Donar informació general a la població mitjantçant xerrades, conferències, col·loquis, premsa... Donar orientació i suport als pacients de càncer i a les seves famílies durant tot el procés de la malaltia. Realitzar activitats de prevenció primària.

Lliga Contra el Càncer - Llegir Més

Lliga de la Llet de Cambrils

La Lliga de la Llet és una associació que afavoreix i fomenta una bona relació mare – nadó per mitjà de l’alletament matern. Així dóna suport, informa i ajuda les mares que desitgen alletar els seus fills. Les monitores de La Lliga de la Llet són mares voluntàries amb experiència i formació en alletament matern, que atenen el telèfon en la mesura que ho permet el seu horari familiar i laboral.

Lliga de la Llet de Cambrils - Llegir Més

Mans Unides

Col·laboració, participació i divulgació de projectes solidaris i de cooperació al desenvolupament.

Mans Unides - Llegir Més

Nit d'Artistes de Cambrils

Organitzar la Nit d'Artistes, un acte que es celebra anualment a Cambrils i que acull diferents propostes artístiques de gent aficionada a l'espectacle.

Nit d'Artistes de Cambrils - Llegir Més

Nova Associació Cultural Gitana de Cambrils

Promoure la integració social i laboral del poble gitano. Facilitar la convivència de les famílies gitanes residents a Cambrils i defensar els interessos de les minories. Potenciar i divulgar la cultura gitana, els seus valors i la seva història. Ajudar als immigrants en diferents àmbits.

Nova Associació Cultural Gitana de Cambrils - Llegir Més

PÀDEL AMB TU

Fomentar l'esport amb persones amb discapacitats,per ajudar a la causa integradora d'hàbits socials i foment de la solidaritat. Fomentar el coneixement i al pràctica esportiva de l'esport adaptat de pàdel i d'altres. La participació dels discapacitats dins del sistema educatiu, sanitari i de qualitat de vida

PÀDEL AMB TU - Llegir Més

Penya Barça

Difondre i encoratjar l'esperit esportiu, així com tots els actes propis de seguiment dels clubs barcelonistes, organitzant excursions, festes i qualsevol altre activitat que es consideri adient a les associacions d'aquest tipus.

Penya Barça - Llegir Més

Penya Blanc i Blava

Fomentar, mantenir i millorar l'amistat entre els socis i simpatitzants del Reial Club Esportiu Espanyol de Barcelona. Foment, pràctica, difusió i exhibició del futbol. Promoció i participació en activitats socials, culturals, artístiques o recreatives adients i necessàries per mantenir la representativitat i la projecció pública de què gaudeix el Club. Organització de viatges o ...

Penya Blanc i Blava - Llegir Més

Penya Cicloturista Cambrils

Organitzar sortides amb bicicleta d'àmbit social, obertes a tots els amants de la bicicleta amb un nivell mig, tots els diumenges pel matí. Organitzar o col·laborar amb altres entitats en sortides amb bicicleta.

Penya Cicloturista Cambrils - Llegir Més

Petita organització cinematogràfica de Cambrils

Organitzar conjuntament amb l'Ajuntament de Cambtrils el Festival de Curtmetratges de Cambrils (FEC Cambrils) i el Festival Europeu de Curtmetratges de Reus (FEC Reus), a més d'organitzar actes relacionats amb els curtmetratges.

Petita organització cinematogràfica de Cambrils - Llegir Més

Progress for Africa

promoure drets bàsics en salut i educaicó a l'africa. i fer sensibilització i captació de fons

Progress for Africa - Llegir Més

PROIDE Promoció i Desenvolupament

INACTIVA A CAMBRILS Promoció i Desenvolupament són les dues paraules que formen el seu nom. És una ONGD vinculada als Germans de La Salle i que té el doble objectiu de sensibilitzar i cooperar.

PROIDE Promoció i Desenvolupament - Llegir Més

Ràdio Club Cambrils

ACTUALMENT ESTÀ INACTIVA, SENSE FUNCIONAMENT Impulsar el coneixement i estima entre els radioaficionats usuaris d'equipaments CB-27. Fomentar la pràctica i coneixement de la radioafició en tot tipus d'actes i activitats. Impulsar la investigació radiofònica i de comunicació en general. Fomentar i realitzar activitats socioculturals. Promoure i realitzar activitats ...

Ràdio Club Cambrils - Llegir Més

Rotary Club de Cambrils

Col·laborar en el desenvolupament dels països pobres.

Rotary Club de Cambrils - Llegir Més

Societat de Pesca Esportiva Costa Daurada Cambrils

Pràctica de les modalitats o disciplines esportives següents: Pesca continental de superfície i embarcació.

Societat de Pesca Esportiva Costa Daurada Cambrils - Llegir Més

Societat de Pescadors de Canya de Cambrils

INACTIVA. Fomentar la pesca esportiva amb canya entre la gent. Inculcar als més petits l'esport de la pesca amb canya, el respecte pel medi ambient i la conservació de les espècies autòctones i la pesca sense mort.

Societat de Pescadors de Canya de Cambrils - Llegir Més

Societat la Caçadora de Cambrils

Regular l'exercici de la caça a l'àrea privada de caça de la seva titularitat.

Societat la Caçadora de Cambrils - Llegir Més

Sunugaal Amics del Senegal

INACTIVA a CAMBRILS Sensibilitzar sobre les diferències nord-sud i les seves causes i promoure transformacions personals i col·lectives necessàries per aconseguir un món més just.

Sunugaal Amics del Senegal - Llegir Més

Suspiros de Triana

INACTIVA Promoure activitats socioculturals relacionades amb el flamenc. Fomentar i divulgar el folklore flamenc. Creació de quadres i grups flamencs. Organitzar balls.

Suspiros de Triana - Llegir Més

Teatre Xerinola

Promoure el teatre amateur a través de l'espectacle i fomentar la convivència entre els membres del grup.

Teatre Xerinola - Llegir Més

Unió d'Escacs Cambrils

Foment i pràctica del joc d'escacs, sense ànim de lucre, en l'àmbit de la Federació Provincial a la que està adscrit i en el que a nivell nacional o internacional s'autoritzi per a competicions.

Unió d'Escacs Cambrils - Llegir Més

Unió de botiguers de Cambrils

Dinamització del comerç local. Desenvolupament del Pla de Treball "Cambrils Obert". Donar serveis a les persones associades (formació, tecnologia), realització de promocions i campanyes comercials. Interlocució amb altres agents.

Unió de botiguers de Cambrils - Llegir Més

Unió esportiva Cambrils Fútbol Sala

INACTIVA. Foment, desenvolupament i pràctica continuada de l'activitat física i esportiva.

Unió esportiva Cambrils Fútbol Sala - Llegir Més

Unió Llatinoamericana Catalana de Cultura

Divulgació de la cultura i la història de Catalunya i Espanya en els països llatinoamericans. Difondre els valors de la cultura llatinoamericana a Catalunya i Espanya. Contribuir de manera eficaç a enfortir vincles fraternals entre els pobles. Exposar a les administracions locals i a la Generalitat de Catalunya les inquietuds, interessos, objectius culturals, socials i econòmics dels ...

Unió Llatinoamericana Catalana de Cultura - Llegir Més

Vent d'Estrop. Vogadors de Cambrils

Recuperació de les regates de rem tradicional durant les festes de Sant Pere de Cambrils. Promoció de la pràctica esportiva del rem a Cambrils.

Vent d'Estrop. Vogadors de Cambrils - Llegir Més

Comparteix
arxivat sota: ,
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet

La seva privacitat és important per nosaltres

Aquest lloc web utilitza tecnologies, com les cookies, per obtenir informació sobre les audiències que veuen els anuncis i el contingut, entre altres coses. Feu clic a continuació per autoritzar l'ús d'aquesta tecnologia i el processament de les seves dades personals per a aquests fins.

La seva privacitat és important per nosaltres

Pot establir les seves preferencies i consentiments depenent de com vol que s'utilitzin les seves dades segons els fins detallats a continuació.
Cookies Tècniques

__ac

Cookie generada per mantenir la sessió activa. Un cop la sessió es tanca la cookie expira.

tree-s

Cookie que controla la navegació. Un cop la sessió es tanca la cookie expira.

I18N_LANGUAGE

Cookie generada per mostrar traduccions segons l'idioma del web. Un cop la sessió es tanca la cookie expira.

cb-enabled

Cookie tècnica i estrictament necessària que conté el valor de si s'ha acceptat la instal·lació de cookies. Expira al cap d'un any

Cookies Analítiques

Google Analytics

Cookie analítica que medeix cóm interactuen els usuaris amb el contingut de la pàgina web.

Les cookies generades per google analytics son les següents:

  • _ga  S'utilitza per distingir als usuaris. Expira als 2 anys.
  • _gid  S'utilitza per distingir als usuaris. Expira al cap d'un dia.
  • _gat  S'utilitza per limitar el percentatge de les sol·licituds. Expira després d'1 minut.
  • _gac_  Inclou informació de la campanya relativa a l'usuari. Expira als 90 dies.
Cookies de Tercers

Google Translator

Cookie de Google que permet mostrar traduccions de la web a altres idiomes.

Les cookies generades per google translator son les següents:

  • googtrans  Emmagatzema l'idioma al que es vol traduir la web. Expira al tancar la sessió.
  • googtransopt  Emmagatzema les preferències de l'usuari. Expira als 2 anys.