Presentació

La 65a Fira Multisectorial de Cambrils ja escalfa motors. La Fira és tot un referent en el territori i la seva cita esdevé ineludible en el calendari. Així doncs, save the date els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny de 2024 per venir a Cambrils. Un gran aparador comercial amb més de 50.000 m2 t’està esperant.


La visita de més de 43.000 persones l’any passat consolida i revalida la solvència d’aquest esdeveniment com una gran oportunitat comercial i emprenedora, oberta a tothom i amb la voluntat de crear espais de confiança i suport, tant per als sectors tradicionals com pels emergents.


L’objectiu principal de la Fira és estimular la creació d’activitat econòmica i empresarial de la zona, a més d’aglutinar un seguit d’elements socioculturals al carrer pensats per al conjunt de la ciutadania. Aquest certamen suposa un binomi perfecte entre economia i cultura, capaç de generar sentiments de pertinença i de molta il·lusió pel retrobament social que porta implícit, alhora que reforça els lligams d’entesa amb la perspectiva de crear nous mercats.


La Fira de Cambrils es posiciona en el mapa com a epicentre de tradició i innovació que té com a finalitat acompanyar tant a les empreses del municipi com a les de fora vila, aportant valor comercial i facilitant, al mateix temps, eines al seu abast per assolir l’èxit empresarial que es plantegi cadascuna a l’hora de participar en una fira.


Les possibilitats d’ocupació de l’espai són múltiples i s’adapten a les necessitats d’exposició, infra- estructures i ocupació de les diferents empreses que, any rere any, troben en la Fira una plataforma per arribar als seus clients. Així doncs, us animem a participar en aquesta nova edició disposant d’estands en el recinte firal a l’aire lliure, al mateix temps que teniu l’opció de participar-hi mitjançant el patrocini d’espais o l’organització d’activitats de dinamització, durant els dies de celebració de la Fira.

A Cambrils, del 31 de maig al 2 de juny, és hora de fer negoci!