El Concurs de la Mar i l'Horta als Fogons per a Joves Cuiners/es de Cambrils 2025 té com a objectiu fusionar la cuina marinera amb l’horta cambrilenca, especialment la que es deriva de les
aplicacions amb galeres i carxofes.

Aquesta convocatòria està oberta a estudiants de cuina i direcció de cuina reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i als ajudants de cuina que treballin o hagin treballat en algun restaurant de Cambrils amb edats establertes entre els setze i els vint-i-sis anys (ambdues edats incloses).

Aquest concurs de cuina s’organitza en dues fases:


1) Primera fase: Selecció de les receptes semifinalistes
El dia 28 de febrer de 2025, el jurat es reunirà per valorar totes les receptes que concursen i seleccionarà 8 receptes semifinalistes.

2) Segona fase: Concurs
Els seleccionats elaboraran les seves receptes el dia 14 de març de 2025, durant el matí, a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, on es presentaran al Jurat
amb una explicació del plat.

Es poden consultar les bases del concurs i els seus requisits de participació.