Descobreix Cambrils amb el Museu

PROGRAMES I ACTIVITATS ORGANITZATS PEL MUSEU D’HISTÒRIA DE CAMBRILS

Tota la informació de les activitats del Museu d'Història de Cambrils la podeu trobar al programa del Museu: Descobreix Cambrils amb el Museu

En el cas d'estar interessats en les activitats del Museu i la Biblioteca, el procediment a seguir és el següent:

  1. Empleneu el formulari. Caldrà emplenar una sol·licitud per cadascuna de les activitats que vulgueu realitzar i no hi ha límit d'activitats.
  2. A continuació rebreu un correu de confirmació de rebuda de la sol·licitud (si no el rebeu en el termini d'una setmana, poseu-vos en contacte amb nosaltres).
  3. El departament d'Educació realitzarà una tasca de coordinació amb els departaments implicats (Museu, Biblioteca i Patronat de Turisme*) i posteriorment contactarà amb el centre per concretar el dia i l'hora de l'activitat. Si el centre està conforme, l'activitat quedarà confirmada.
    *En el cas de requerir trenet turístic com a mitjà de transport, el departament d'Educació gestionarà directament la sortida amb el Patronat de Turisme, sense que calgui que el centre realitzi la petició expressa.
  4. El dia acordat, els responsables del Museu o de la Biblioteca, rebran alumnat del centre i desenvoluparan l'activitat demanda.