Visita l'Ajuntament i parla amb l'Alcalde

CONEIX EL TEU AJUNTAMENT

El Gabinet d’Alcaldia ofereix a les escoles de Cambrils la possibilitat de visitar l’Ajuntament de Cambrils i parlar amb Alcaldia.

Els i les alumnes dels centres educatius seran rebuts pels agents escolars que els explicaran les funcions de cada departament municipal. Posteriorment, l’Alcaldessa els rebrà a la Sala de Plens de l’Ajuntament (aforament limitat a 80 persones) i els escolars podran preguntar sobre les curiositats que tinguin.

Per sol·licitar aquesta visita s’ha de fer una petició a la Seu Electrònica de l’ajuntament on consti l’escola o llar d'infants que vol fer la visita, el curs i nombre de nens que la faran i la persona de contacte (nom, telèfon i mail). Encara que la visita pugui ser breu, ja sigui sala d'exposicions o només veure els gegants, s'ha de fer la petició.

Des del Gabinet d’Alcaldia es concerta la visita tenint en compte l’agenda de l’alcalde i dels agents escolars, es confirma dia i hora al centre i se’ls proposa que els nens preparin els suggeriments i les propostes que li vulguin fer a l’alcaldessa el dia que ella els rebrà a la Sala de Plens o per via telemàtica.

 

Alcaldia
Telèfon 977 794 563

Mail

alc@cambrils.org

SOEP - Servei d'orientació educatiu i professional

SERVEI D’ORIENTACIÓ EDUCATIU I PROFESSIONAL - SOEP

Des del SOEP s’ofereix als centres educatius de Cambrils la possibilitat de realitzar xerrades orientatives quant a itineraris educatius a l'alumnat de 4t ESO, per tal de donar a conèixer les diferents opcions un cop finalitzin l’edat d’escolarització obligatòria.

Les xerrades d’Orientació Educativa i Professional estan dividides en diferents blocs que es relacionen a continuació.

1.- Explicació dels itineraris educatius després de l’ESO + Món laboral

2.- Explicació dels itineraris educatius després de l’ESO

3.- Explicació del Món laboral

Durada de les xerrades: 1h

Aquestes xerrades es poden fer extensives a les Associacions de Mares i Pares dels diferents centres educatius del municipi.

Persona de contacte: Elisa Gabarró

Tel: 977 307 401

egabarro@cambrils.cat

Programa en matèria de Salut i Igualtat als centres educatius (PAMSI 23-24)

El Programa d'activitats en matèria de Salut i Igualtat (PAMSI), integrat per professionals municipals, té els seus inicis durant l'any 2000-01, amb la finalitat de treballar conjuntament professionals de la salut i docents per tal de convertir l'escola en un espai on treballar les habilitats socials dels infants i adolescents i, d'aquesta manera, promoure la salut i prevenir futures conductes o actituds de risc en relació a la seva salut així com fomentar la igualtat d’oportunitats entre els nens/es i els nois/es. És important continuar oferint el Programa d’activitats en matèria de salut i igualtat pel curs lectiu 2023-2024, adaptant-nos a la situació i a l’evolució de la pandèmia, amb la màxima seguretat per totes bandes i complentant la formació que es dona en aquestes matèries des dels centres educatius.

Podeu accedir a tota la informació en aquest enllaç.

Activitats organitzades pel departament de Joventut

ACTIVITATS

Programació d'activitats lúdiques i formatives subvencionades

Ja tenim aquí l'Estenedor de Tardor & Hivern🤪

👉 Amb activitats per a joves de 12 a 17 anys.
👨‍👧‍👧També activitats per a famílies
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.joventutcambrils.cat/ca/blog/estenedor/

 

RECURSOS

 • Espais d'estudi: Disposem d'aules de treball en grup i en silenci (Colzes Pelats) amb pissarres i material necessari.
 • Buc d'assaig: Equipats i sense equipar a disposició dels i les joves.
 • Espais polivalents: A disposició de joves i instituts: sala miralls, sala concerts, etc.
 • Suport a iniciatives juvenils i subvencions per a projectes de joves de Cambrils: Oferim informació i orientació a entitats juvenils i recursos espaials, materials i econòmics (subvencions).
 • Societat de Recerca: Visitem les aules de 2n de BAT per a que, els i les alumnes que vulguin optar, presentin el seu TDR davant la societat per generar debat.

 

Per més informació o per qualsevol consulta o sol·licitud, us podeu dirigir directament al departament de Joventut:

Joventut Cambrils

Telèfon

977 79 42 17

Mail

joventut@cambrils.org

web

www.joventutcambrils.cat

Catàleg

Catàleg activitats

Descobreix Cambrils amb el Museu

PROGRAMES I ACTIVITATS ORGANITZATS PEL MUSEU D’HISTÒRIA DE CAMBRILS

Tota la informació de les activitats del Museu d'Història de Cambrils la podeu trobar al programa del Museu: Descobreix Cambrils amb el Museu

En el cas d'estar interessats en les activitats del Museu i la Biblioteca, el procediment a seguir és el següent:

 1. Empleneu el formulari. Caldrà emplenar una sol·licitud per cadascuna de les activitats que vulgueu realitzar i no hi ha límit d'activitats.
 2. A continuació rebreu un correu de confirmació de rebuda de la sol·licitud (si no el rebeu en el termini d'una setmana, poseu-vos en contacte amb nosaltres).
 3. El departament d'Educació realitzarà una tasca de coordinació amb els departaments implicats (Museu, Biblioteca i Patronat de Turisme*) i posteriorment contactarà amb el centre per concretar el dia i l'hora de l'activitat. Si el centre està conforme, l'activitat quedarà confirmada.
  *En el cas de requerir trenet turístic com a mitjà de transport, el departament d'Educació gestionarà directament la sortida amb el Patronat de Turisme, sense que calgui que el centre realitzi la petició expressa.
 4. El dia acordat, els responsables del Museu o de la Biblioteca, rebran alumnat del centre i desenvoluparan l'activitat demanda.

Activitats organitzades per la biblioteca municipal de Cambrils.

La biblioteca té entre els seus objectius potenciar-la com a centre de formació i fomentar la lectura entre els ciutadans, especialment entre els infants i els joves, per això presenta anualment, de setembre a juny, la seva oferta formativa.

Oferta Formativa Escoles 2023-2024

Formulari per als centres educatius

Maletes viatgeres

Petició de lots

Biblioteca Josep Salceda i Castells

Telèfon

977363495

Mail

bib@cambrils.org

Web

www.cambrils.cat/biblioteca

L'àrea de Polítiques d'Igualtat te la missió d'impulsar les polítiques d'igualtat de gènere i polítiques LGBTI+ de forma integral a la ciutat de Cambrils. Compta amb dos serveis d'atenció al públic:

 • Servei d'Informació i Atenció a les Dones: adreçat a totes les dones majors d'edat de Cambrils. Atenció psicològica i jurídica.
 • Servei d'Atenció Integral LGBTI+: atenció a les persones LGBTIQA+ i el seu entorn. Atenció social, psicològica i jurídica.

Des d'aquesta àrea es conta amb varis projectes que tenen incidència en l'àmbit educatiu:

 • Vivim igual 

Vivim igual és un projecte transversal realitzat entre el departament de Polítiques d’Igualtat i la Biblioteca Josep Salceda i Castells per a contribuir i facilitar la tasca coeducativa que es duu a terme des dels centres educatius de Cambrils, facilitar eines i materials a les famílies amb infants de la ciutat, i promocionar bibliografia LGBTI+ i feminista a les lectores i lectors de la biblioteca municipal. https://www.cambrils.cat/ca/serveis/igualtat/ambits-tematics/projecte-vivim-igual

Projecte Vivim Igual

/

www.cambrils.cat

 

 • Sol·licitud de les maletes al següent enllaç:

https://www.cambrils.cat/ca/serveis/biblioteca/la-biblioteca/oferta-formativa/maletes-viatgeres 

 • Calendari igualtat gènere:

Des de l'any 2018, s'elabora un calendari per a visibilitzar diferents aspectes referents a la igualtat de gènere. Aquest calendari es reparteix a tots els centres educatius d'educació infantil i primària a principis d'any.

https://www.cambrils.cat/ca/serveis/igualtat/ambits-tematics/campanyes/calendari-igualtat 

 • Petita guia familiar:

Guia amb recursos per a les persones LGBTI+ de Cambrils i voltants, inclou recomanacions bibliogràfiques i enllaços a entitats i recursos. Es tracta d'un recurs en línia que es va actualitzant periòdicament.

https://www.canva.com/design/DAFHxtuCUJ4/9m36z7y2dN8q2pD-tLA60A/view?utm_content=DAFHxtuCUJ4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=homepage_design_menu#2