Visita l'Ajuntament i parla amb l'Alcalde

CONEIX EL TEU AJUNTAMENT

El Gabinet d’Alcaldia ofereix a les escoles de Cambrils la possibilitat de visitar l’Ajuntament de Cambrils i parlar amb Alcaldia.

Els i les alumnes dels centres educatius seran rebuts pels agents escolars que els explicaran les funcions de cada departament municipal. Posteriorment, l’Alcaldessa els rebrà a la Sala de Plens de l’Ajuntament (aforament limitat a 80 persones) i els escolars podran preguntar sobre les curiositats que tinguin.

Per sol·licitar aquesta visita s’ha de fer una petició a la Seu Electrònica de l’ajuntament on consti l’escola o llar d'infants que vol fer la visita, el curs i nombre de nens que la faran i la persona de contacte (nom, telèfon i mail). Encara que la visita pugui ser breu, ja sigui sala d'exposicions o només veure els gegants, s'ha de fer la petició.

Des del Gabinet d’Alcaldia es concerta la visita tenint en compte l’agenda de l’alcalde i dels agents escolars, es confirma dia i hora al centre i se’ls proposa que els nens preparin els suggeriments i les propostes que li vulguin fer a l’alcaldessa el dia que ella els rebrà a la Sala de Plens o per via telemàtica.

 

Alcaldia
Telèfon 977 794 563

Mail

alc@cambrils.org