L'escola Mas Clariana es troba ubicada al barri de Vilafortuny, al municipi de Cambrils, en un entorn caracteritzat per uns condicionants del medi social i cultural molt enriquidors. L’escola està rodejada de vivendes unifamiliars, així com de diversos parcs infantils en plena natura, un centre cívic i ben comunicada amb la resta del municipi, el qual ens proporciona altres infraestructures com: la biblioteca municipal, el CAP, el poliesportiu, l’escola de música, el port marítim i diferents parcs.

Des de l’any 2015 l’escola imparteix el Sistema Amara Berri. Un projecte global per al desenvolupament de competències, en el que l’eix del projecte educatiu és la concepció que es té de l’alumnat, concebent a cada alumne com un ser global. Té en compte la persona, el seu desenvolupament emocional, social, cognitiu, els seus interessos i motivacions, entre els que el joc adquireix un valor rellevant. Cada persona és diferent de les altres, parteix d’un esquema conceptual i emocional determinat i té el seu propi potencial. El concepte d’individualització està estretament lligat al concepte de diferència, de diversitat, englobant en ell a totes i a cadascuna de les persones que formem part de la Comunitat Escolar.

El nostre principal objectiu és EDUCAR PERSONES oferint una educació integral. Volem promoure el desenvolupament personal, emocional, cognitiu i social de cada alumne/a, que els permeti créixer per arribar a ser membres actius de la societat tot adquirint i respectant els valors i les normes de convivència.

Entenem que el paper dels i les mestres és el d'acompanyar el procés d'aprenentatge i creixement dels infants. Volem que cada nen i nena sigui protagonista del seu aprenentatge i que la nostra funció sigui acompanyar-los en aquest procés per fer créixer en ells i elles l’interès per aprendre com una actitud de vida.

Equip Directiu

Directora: Lluïsa Vicente Martínez

Cap d’Estudis: Judit Garrido Alegria

Secretària: Elena Moraleja Alonso

 

PROGRAMES D'INNOVACIÓ PEDAGÒGICA ON PARTICIPA L'ESCOLA

Generació plurilingüe (GEP).

Programa d’impuls de la llengua anglesa. Taller oral en educació infantil (I3-I4 i I5). Laboratori experimental en llengua anglesa amb l’alumnat de 2n cicle dins de l’àrea de Medi natural, social i cultural.

Programa d’innovació Avancem: Ensenyament i Aprenentatge integrat de les llengües.

Programa SI. Salut Integral.

Programa de mediació escolar i gestió emocional.

Programa d'innovació "Tecnologies Digitals per a l'Aprenentatge".

Reconeixement de projectes d'innovació pedagògica pel Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya.

Castell de Siurana,1

43850 - Cambrils

Tel: 977 378 722

e3010581@xtec.cat

http://www.escolamasclariana.cat/

Instagram: @escolamasclarianacambrils

 

 

Ensenyaments que s’imparteixen

  • Educació Infantil 3-5 anys
  • Educació Primària 6-12 anys

Línies i nombre d’alumnes

  • 2 línies 
  • 390 alumnes

Horaris

Educació Infantil: De 9 a 12:30h i de 15:00 a 16:30h

Educació Primària: De 9 a 12.30h i de 15:00 a 16.30h

Horari de secretaria

De dilluns a divendres de 09:00h a 10:00h

Dijous de 15 a 16h

Serveis del centre

  • Menjador
  • Activitats extraescolars
  • Acollida matinal