La Biennal inclou activitats tan diverses com exposicions, conferències, teatre, música, cinema, literatura, projeccions de fotografies, visites guiades, tallers creatius i l’art efímer dels cuiners.

La iniciativa va néixer amb voluntat de continuar, agraint la implicació del món artístic i cultural de la ciutat.

1a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2014 - CATÀLEG 1a

- 1r Premi:  "Pulpo seco" de Jesús Movellán Prieto

- Accèssit: "Més de dues-centes maneres menjar un plàtan" de Joan Codina Donaire

 

2a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2016 - CATÀLEG 2a

- 1r Premi: "Havent dinat" d'Ester Ferrando Casas

- Accèssit: "Lujuria" de Cristina Salvans Moreso

 

3a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2018 - CATÀLEG 3a

-1Premi Ex aequo :

"Mise en Place" d' Isabel Granollers Juncosa i

"Paisatge al Caliu" de Roger Caparó Ferrant

 

4a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2020 - CATÀLEG 4a

-1r Premi Ex aequo:

"Tres rebosts" de José Ángel Pomerol Sánchez

"Vermell remolatxa i Vichy" d' Àlvar Calbet Castells


5a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2022 - CATÀLEG 5a

- 1r Premi: "Altares y ofrendas 1: Exceso" de Rosalía Banet Masa

- 2n Premi: "Pols" del col·lectiu TACA, Ariadna Parreu Alberich i Pau Magrané Figuera.