La Biennal inclou activitats tan diverses com exposicions, conferències, teatre, música, cinema, literatura, projeccions de fotografies, visites guiades, tallers creatius i l’art efímer dels cuiners.
La iniciativa va néixer amb voluntat de continuar, agraint la implicació del món artístic i cultural de la ciutat.
1a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2014 - CATÀLEG 1a
- 1r Premi: "Pulpo seco" de Jesús Movellán Prieto
- Accèssit: "Més de dues-centes maneres menjar un plàtan" de Joan Codina Donaire
2a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2016 - CATÀLEG 2a
- 1r Premi: "Havent dinat" d'Ester Ferrando Casas
- Accèssit: "Lujuria" de Cristina Salvans Moreso
3a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2018 - CATÀLEG 3a
-1Premi Ex aequo :
"Mise en Place" d' Isabel Granollers Juncosa i
"Paisatge al Caliu" de Roger Caparó Ferrant
4a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2020 - CATÀLEG 4a
-1r Premi Ex aequo:
"Tres rebosts" de José Ángel Pomerol Sánchez
"Vermell remolatxa i Vichy" d' Àlvar Calbet Castells
5a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2022 - CATÀLEG 5a
- 1r Premi: "Altares y ofrendas 1: Exceso" de Rosalía Banet Masa
- 2n Premi: "Pols" del col·lectiu TACA, Ariadna Parreu Alberich i Pau Magrané Figuera.