El Centre Cultural de Cambrils és un equipament municipal polivalent, públic i obert a la ciutadania en general

 

Adreça: Carrer de Sant Plàcid, 18-20, 43850 Cambrils.

Tel. 977 369 060

c/e: centrecultural@cambrils.cat

 

Responsable de Gestió i Coordinació:

Gemma Massagué Casas

c/e: clt@cambrils.cat

HORARI HIVERN:

De dilluns a divendres de 8 a 21 horesDissabtes, diumenges i festius tancat

 Reserva d'espais del Centre Cultural

Al Centre Cultural es poden reservar espais i recursos per desenvolupar diferents tipus d’activitats culturals, cíviques i socials.

  • Cessió periòdica d’espais per entitats i associacions
  • Servei de lloguer d’espais

Podeu emplenar la sol·licitud i presentar-la a l'OAC de l'Ajuntament. Igualment, podeu tramitar la sol·licitud telemàticament a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, annexant aquest imprès degudament emplenat al model d'instància genérica que trobareu a la següent adreça:  https://tramits.cambrils.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=1

El preu de lloguer dels espais del CCOC està recollit a l'Acord regulador dels preus públics (article 5 punt C.1 , CODI 1810 0110, referent als preus públics per a la prestació de Serveis).

L’edifici del Centre Cultural té una superfície útil de 2646 m² distribuïda en 6 plantes, 2 de soterrànies i 4 en alçada, compta amb els següents espais:

Sala d’actes 1

Sales d’exposicions 2

Sales de reunions 2

Aules 12

Despatxos - oficines 6

Vestidors 2

Terrassa 1

Hall 1

Serveis WC 5

 

El Centre Cultural de Cambrils és un equipament municipal polivalent, públic i obert a la ciutadania en general.

La seva funció és la promoció i difusió de la cultura, la formació i la participació ciutadana. Les activitats que si desenvolupen estan adreçades a persones de totes les franges d'edat, infants, adolescents, joves, adults i gent gran.

Així doncs, des de l'any 2002 en que va obrir les portes per primera vegada, el Centre Cultural ha esdevingut un catalitzador i punt de trobada de les activitats artístiques, culturals, formatives, socials i cíviques de caire divers a Cambrils, facilitant la creació de sinèrgies entre els agents implicats en la seva programació; l'administració, les empreses culturals i el món associatiu.

El Centre Cultural us ofereix un espai de portes obertes a l'intercanvi d'idees i de coneixements.